Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)

Badalona (Barcelona). PFB Serveis Funeraris ha confirmat un any més el seu suport a la Màgic BDN Running. A través del Tanatori de Badalona, l’empresa funerària ha renovat l’acord de col·laboració amb aquesta cursa, que tindrà lloc el proper diumenge 14 de novembre i que travessa tota la ciutat. 

Després d’una edició marcada per la pandèmia, en què la Màgic BDN Running es va haver de reinventar en format virtual, la cursa recupera enguany la normalitat coincidint amb la celebració del seu 10è aniversari, complint amb totes les mesures sanitàries vigents. “Ens fa molta il·lusió poder fer costat a aquest esdeveniment tan important per a Badalona. Més enllà de la vessant esportiva i del foment de la vida activa i saludable, aquesta cursa té un fort component social i solidari que s’alinea amb el nostre compromís amb les persones i amb la ciutat de Badalona”, explica Ana Gassió, directora general de PFB Serveis Funeraris.

Nascuda el 2011 en homenatge a l’atleta badaloní Luis Condon, que va morir de leucèmia aquell mateix any, la Màgic BDN Running col·labora des dels inicis amb la lluita contra la leucèmia a través de la Fundació Josep Carreras, molt vinculada al seu torn amb l’Hospital de Can Ruti a través del seu Institut d’Investigació. Part dels diners recaptats en les inscripcions de la Màgic BDN Running es donen a aquesta fundació, el que representa un total de gairebé 40.000 euros aconseguits durant les anteriors nou edicions.

Tanatori de Badalona, al costat de la ciutat 

PFB Serveis Funeraris és una empresa implicada amb la ciutat que la va veure néixer fa gairebé 100 anys. A més de participar amb la Màgic BDN Running, des del Tanatori de Badalona, la companyia dona suport aquesta temporada al Club de Futbol Badalona i ha col·laborat també amb el Club Joventut de Badalona. En l’àmbit cultural, l’empresa dona suport també a l’Orfeó Badaloní, el Teatre Principal o el Museu de Badalona. Juntament amb aquest darrer, PFB ha creat el cicle d’exposicions i xerrades La història de Badalona a través dels seus personatges cèlebres, que repassa la història més recent de la ciutat a través de la vida de diversos homes i dones rellevants que hi han viscut. Des de 2018 s’han celebrat diverses mostres a l’oficina d’atenció a les famílies que PFB té al centre de Badalona, al carrer Francesc Layret, 84.