Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)

Funerària lliura al centre de distribució d’aliments el rebost la recaptació del cicle “el cinema i la mort”

Gràcia García, regidora en funcions de serveis funeraris i cementiri, ha lliurat aquest 4 de juny la recaptació de la 17a edició del cicle “El cinema i la mort” a Marià Gàllego, president de l’assemblea local de Creu Roja.

L’acte ha tingut lloc a les instal·lacions de Funerària de Terrassa, i ha comptat amb la participació d’Isabel Ruz, gerent de l’empresa municipal. Gàllego ha anat acompanyat de Loli Bordes, coordinadora de proximitat de Creu Roja.

Durant l’acte, García ha fet el lliurament del xec amb un import de 2586 €, corresponent a la recaptació íntegra de les 3 sessions del cicle “El cinema i la mort” de 2019. D’igual manera que en anys anteriors, aquests diners es destinaran al centre de distribució social d’aliments El Rebost.

L’objectiu del cicle “El cinema i la mort” és ajudar a normalitzar l’acceptació i el tractament del tema de la mort, que sovint es considera tabú culturalment. Durant la present edició, el Cinema Catalunya ha acollit la projecció de les pel·lícules Señor, dame paciencia, Thi Mai i Coco. En aquesta ocasió, la reserva de seients ha comportat la donació de dos euros per part de les persones participants.