Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)
façana del tanatori de Pomfusa

Martorell – A partir del dilluns 1 de juny, Pomfusa SA Serveis Funeraris comunicarà les defuncions a les xarxes socials. Ho farà a través dels perfils que la funerària del Montserratí té a Facebook, Twitter i Instagram (@pomfusa).

El gerent de Pomfusa SA Serveis Funeraris, Jordi Casanovas, explica que “fins ara, hem ofert la possibilitat de comunicar les defuncions a través del web de Pomfusa. Ara n’ampliem la difusió a través de les xarxes socials perquè entenem que ens hem d’adaptar a la realitat digital”. L’únic requisit és que la família haurà de donar el vist-i-plau per a la difusió de la mort del difunt.

La funerària del Montserratí amplia la difusió dels obituaris a partir de l’1 de juny

Casanovas recorda que “hi ha pobles que l’esquel·la de paper continua sent essencial per als veïns i veïnes. No només mantindrem aquest servei sinó que el que fem és ampliar-ne la difusió amb els nous canals que ofereixen les xarxes socials i amb les qui la majoria de persones hi interactuem”.

Pomfusa SA Serveis Funeraris publicarà diàriament les defuncions que que es produeixin en els 16 municipis que té la seva cobertura. Les dades que s’anunciaran són el nom i cognoms del difunt i la data i l’hora de les exèquies. Aquest serà un servei més del ventall que disposa adreçats a les famílies del difunt.

La funerària del Montserratí recorda que per enviar una nota de condolència s’ha d’accedir a l’apartat de difunts actuals del web pomfusa.com.

Pomfusa SA Serveis Funeraris atén a 16 municipis de 4 comarques diferents: Martorell, Sant Andreu de la Barca, Abrera, Esparreguera, Olesa de Montserrat, Sant Esteve Sesrovires, Castellví de Rosanes, Castellbisbal, Gelida, Collbató, El Bruc, Ullastrell, Els Hostalets de Pierola, Vallbona d’Anoia, Masquefa i Piera.