Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)
Panoràmica del Cementiri General de Reus

La revista Adiós ha distingit amb una consulta popular l’equipament de la capital del Baix Camp com el tercer més votat en les categories a millor cementiri, millor monument i millor activitat de portes obertes

La revista ‘Adiós Cultural’ lliurarà el dia 29 d’octubre, a les 11, a la fundació Giner de los Ríos, els premis de l’edició 2019 del ‘Concurso de cementerios de España’, en el què el Cementiri general de Reus ha resultat tercer classificat en tres categories. El concurs té quatre categories, escollides per votació popular a través del web de la revista:

  • millor cementiri
  • millor monument
  • millor història documentada ocorreguda al recinte
  • millor activitat de portes obertes.

En aquestes categories, els guanyadors han estat respectivament: Olvera (Cádiz) al millor cementiri, Cañete de las Torres (Còrdova) al millor monument i el cementiri de La Paz de València a la millor història i millor activitat de portes obertes.

Tomba del General Prim

El Cementiri General de Reus ha resultat tercer classificat en les categories millor cementiri, millor monument (al General Prim) i millor activitat de portes obertes.

Els resultats definitius de les votacions, amb els vots irregulars detectats ja descomptats, i les característiques de tots els cementiris que s’han presentat al concurs es poden veure i llegir en el següent enllaç.

Activitat nocturna al Cementiri de Reus