Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)

L’aportació de la funerària badalonina, que col·labora per vuitè any consecutiu amb aquesta iniciativa solidària, es destinarà a la distribució de vacunes a Etiòpia i Moçambic per prevenir la pneumònia

El programa ja ha vacunat més de 10 milions d’infants en 10 països diferents

Badalona (Barcelona) – PFB Serveis Funeraris reafirma la implicació en la lluita contra la mortalitat infantil amb la renovació, un any més, de la seva col·laboració amb l’Aliança per a la Vacunació Infantil. Aquest gest consolida vuit anys consecutius de suport a aquesta causa solidària.

Impulsat fa 16 anys per la Fundació “la Caixa” en col·laboració amb Gavi, the Vaccine Alliance, el projecte permet que empreses com PFB contribueixin a millorar les condicions de vida dels infants a països en desenvolupament amb accés limitat a serveis sanitaris. L’import íntegre de PFB se sumarà un any més a l’aportació d’altres empreses per distribuir la vacuna contra la pneumònia a Etiòpia i Moçambic per ajudar a prevenir la que, encara avui dia, és la causa principal de mortalitat infantil per malaltia infecciosa arreu del món.

L’Aliança per a la Vacunació Infantil ha aconseguit que més de 10 milions d’infants en 10 països diferents ja hagin pogut accedir a les vacunes, una xifra que aquest 2024 continuarà creixent. Les aportacions fetes entre les diverses companyies col·laboradores des de la posada en marxa del projecte superen els 40 milions d’euros. Aquest projecte compta amb el suport d’ISGlobal com a soci científic i acadèmic.

Amb aquesta renovació, PFB Serveis Funeraris continua demostrant el seu compromís ferm amb les causes socials i el benestar de les persones més vulnerables, com a part de la seva responsabilitat social corporativa.