Empreses

Tanatori de Centelles – Façana i entrada principal

Cuberta Serveis Funeraris és una empresa amb arrels familiars de sis generacions dedicada en els seus inicis a l’ebenisteria.

Al principi no existien empreses de pompes fúnebres i eren els fusters de cada localitat, com nosaltres, els encarregats de fabricar els taüts, comunicar la defunció al veïnat i fer totes les diligències.

L’any 1952 “A.T.F. Fill de J. Cuberta, S.A.” es consolida en el sector funerari com una de les empreses pioneres en tot l’estat espanyol. Vàrem transformar els cotxes de cavalls en automòbils, vàrem fer arribar a la societat l’aspecte més humà del nostre servei, fent així, Vic i la comarca d’Osona un referent en el sector funerari.

Al llarg dels anys Cuberta Serveis Funeraris ha anat augmentant la seva presència dins la comarca per poder donar un millor serveis a totes les famílies. L’any 1984 vam inaugurar el primer tanatori de Vic a la Rambla de l’Hospital. Deu anys després, al 1994, s’inaugurava el tanatori de Manlleu. Al 2008 vàrem inaugurar el nou tanatori i crematori de Vic, on s’ubiquen actualment les oficines de tramitació i administració. Tot seguit al 2009 es va inaugurar el tanatori de Centelles. Actualment, s’està treballant per proporcionar un nou tanatori al municipi de Roda de Ter, on es preveu que es podrà inaugurar entre finals de 2018 i principis de 2019.

Funerària Cuberta forma part de diverses associacions dins del sector funerari, les quals vetllen per un servei regulat i professional com

  • Asfuncat
  • Panasef
  • Funecat
  • eFunera
  • Thanos

Informació