Empreses

Funerària és l’empresa que gestiona el complex funerari municipal de Terrassa. Com a empresa municipal, l’objectiu de Funerària és dotar la ciutat de Terrassa d’uns serveis i uns equipaments funeraris de primer nivell i sempre des dels criteris i valors del servei públic.

El complex disposa d’un tanatori amb 10 sales de vetlla, un crematori amb tres forns d’última generació, el cementiri municipal (amb prop de 30.000 sepultures), oficines, una cafeteria-restaurant, 350 places d’aparcament i un parc infantil.

Què ens fa diferents

La singularitat de Funerària de Terrassa respecte a altres funeràries és que ofereix un servei integral, que comprèn totes les fases del procés de comiat. Aquest fet redunda en la comoditat de les famílies, perquè facilita els tràmits en un entorn de confort i evita desplaçaments.

Funerària, a més, posa a disposició de la ciutadania els seus més de 50 anys d’experiència i compromís amb les persones, el servei i la qualitat, ja que presta

els serveis funeraris a Terrassa des de l’any 1965. Durant aquest temps, hem estat sempre al costat de les persones, millorant cada dia fins a convertir-nos en un referent per la qualitat del nostre servei.

Som la funerària de tothom, la pública. Com a empresa municipal, ens mou la vocació de servei a Terrassa i a la ciutadania. Per això, els excedents econòmics de la nostra activitat es reverteixen íntegrament en la nostra ciutat.

Informació