Empreses

 

Funerària Torra és una empresa de serveis funeraris creada en 1950 a Sabadell que, a través d’un equip jove, professional i en constant formació, realitza la gestió integral i sostenible de tot el procés de defunció a companyies i particulars.

Compta amb àmplia experiència en la prestació de serveis funeraris, així com en l’administració de tanatoris, crematoris i cementiris. En les seves modernes instal·lacions ofereix als ciutadans una atenció individual, pròxima i de qualitat.

A la trajectòria de Funerària Torra es conjuguen tradició i vocació de servei amb la formació i professionalització que la societat actual demanda. Actualment l’activitat de la empresa abasta els municipis de Sabadell, Castellar del Vallès, Caldes de Montbui i Sant Llorenç Savall.

Qui som

L’empresa està dirigida per un equip jove i entusiasta, disposat en tot moment a encarar els reptes del futur. La plantilla representa un actiu fonamental de l’empresa i els professionals que formen Funerària Torra estan altament qualificats i són capaços de percebre i adaptar-se als reptes actuals.

Informació