Tanatoris

El Tanatori Mémora Cambrils compta amb una superfície aproximada d’uns 1.200 m2, disposa de tres sales de vetlla dotades totes elles de jardí interior, serveis per a persones amb mobilitat reduïda, armari i gran ventilació. Compta també amb una capella aconfessional apta per a qualsevol tipus de celebració i amb capacitat per a unes 100 persones. El tanatori, ubicat en la localitat tarragonina de Cambrils i que va obrir les seves portes en 2008, proporciona a la vegada servei de floristeria, càtering, exposició de libres i complements, pàrquing amb capacitat per a uns 40 automòbils. Es tracta d’un edifici de grans dimensions, que presenta un disseny minimalista i destaca per la seva gran llum natural.

També disposa d’oficina d’atenció sobre productes i serveis funeraris, on es pot: tramitar una defunció, sol·licitar pressupost d’un servei funerari, informar-se sobre trasllats i altres serveis com l’acompanyament en el dol. Estem al teu servei les 24 hores per oferir una atenció integral, és a dir, abans, durant i després de la defunció. El nostre objectiu és cobrir tots els tràmits i necessitats de les famílies davant la pèrdua d’un ésser estimat. Consulta tots els nostres serveis i el nostre catàleg de flors.

Grup Mémora, funerària líder en la gestió de tanatoris, crematoris i cementiris, està present a la localitat de Cambrils i també en altres poblacions de la província de Tarragona com Borges del Camp, Montblanc, Reus, Salou, Santa Coloma de Queralt i Vila-Seca

Horari: 09:00 – 21:00

Informació