Tanatoris

Inaugurat l’any 2000, el Tanatori Mémora Salt compta amb dues sales de vetlla, oratori multiconfessional per celebrar comiats de tot tipus de religions i civils, telèfon a sala, servei musical, forn crematori per incineracions, zona de màquines de vending i aparcament públic.

Estem al teu servei les 24 hores. El nostre objectiu és cobrir tots els tràmits i necessitats de les famílies davant la pèrdua d’un ésser estimat. Consulta tots els nostres serveis i el nostre catàleg de flors. A la nostra oficina d’atenció pots informar-te sobre productes i serveis funeraris, tramitar una defunció, sol·licitar pressupost d’un servei funerari, informar-se sobre trasllats i altres serveis com acompanyament al dol.

Mémora, funerària líder en la gestió de tanatoris, crematoris i cementiris, està present a la localitat de Salt i també en altres poblacions de la província Palafrugell, Arbúcies, Banyoles, Blanes, Besalú, Torroella de Montgrí, Salt, La Cellera de Ter, La Bisbal de l’Empordà, Maçanet de la Selva i Sant Hilari de Sacalm.

Horari: 09:00 a 13:00 – 15:00 a 21:00

Informació