Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)

 

Imatge de l’activitat

Barcelona – En el marc del 15 aniversari del Tanatori Ronda de Dalt, Àltima va organitzar un concert commemoratiu dirigit a totes les institucions i entitats que durant tots aquests anys han col·laborat amb el centre. L’acte va reunir prop de 500 persones a l’auditori Petit Palau, al Palau de la Música Catalana.

Segons Josep Ventura, director general de Serveis Funeraris d’Àltima, “hem volgut dedicar aquest concert a totes les entitats amb qui hem treballat en aquests 15 anys de servei a Barcelona, en agraïment per la seva col·laboració i acompanyament”. Sota el títol American Songs & Jazz, el concert va anar a càrrec de la Fundació Victoria de los Ángeles, que ajuda a conservar, difondre i formar el llegat d’aquesta soprano catalana.

Àltima va posar en funcionament el Tanatori Ronda de Dalt el febrer de 2006, un centre que dona servei a Barcelona i l’àrea metropolitana. El tanatori, que va ser el primer equipament privat d’aquestes característiques que va obrir portes a la ciutat, va suposar una alternativa de serveis funeraris per a la ciutadania. Des del carrer Scala Dei, 17 (al davant del Cementiri d’Horta) i a través de 20 sales de vetlla i dos oratoris multiconfessionals, el centre presta un servei integral i obert a tots els usuaris, tant si disposen de pòlissa de defunció com si es tracta de particulars.