Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)

Gavà– Àltima, empresa capdavantera en la gestió de serveis funeraris, tanatoris, crematoris i cementiris, ha renovat les instal·lacions del Tanatori de Castelldefels-Gavà. Les obres han consistit principalment en la reforma i ampliació de les quatre sales de vetlla de l’equipament, amb l’objectiu de garantir un espai més confortable, còmode i adaptat a les necessitats de les famílies que passen per un procés de defunció. 

L’actuació al centre d’Àltima de Castelldefels-Gavà s’ha basat en una reforma integral de les quatre sales de vetlla del tanatori. Se n’ha ampliat considerablement l’espai existent, afegint a cadascuna un bany privat i un guarda-roba, a més de llum natural. En especial, s’ha engrandit la sala 1, que duplica el volum de les altres tres sales, ja que compta amb un equipament específic dedicat al vending, una sala refrigerada d’exposició del difunt i sortida a un espai exterior privat. Les obres han aconseguit que el centre guanyi prop de 100 mde superfície construïda d’un total de 411,75 m2.

Els treballs de reforma del Tanatori de Castelldefels-Gavà han tingut un any de durada i han anat a càrrec de Blai Pérez i Jordi Ramos, de BJASS Arquitectes, amb estudi a Viladecans. En la renovació del centre, Àltima ha dut a terme una inversió de 900.000 euros.

Un centre pioner al Baix Llobregat

Posat en marxa l’any 1998, el Tanatori de Castelldefels-Gavà va ser el primer centre d’aquestes característiques al Baix Llobregat. Actualment, Àltima disposa d’un total d’11 centres en aquesta comarca, que garanteixen uns serveis funeraris integrals, de qualitat i proximitat.