Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)

Santa Eulària des Riu, 1 d’agost de 2019.– Aurens ha posat en marxa una oficina d’atenció a les famílies a Eivissa capital, al carrer Sant Cristòfol 30, a la Torre 6 de l’edifici CETIS, just a l’estació d’autobusos. Des d’aquest nou emplaçament del centre de la capital eivissenca, l’empresa oferirà informaciói assessorament a qualsevol persona que ho requereixi, així com la tramitació de tot tipus de serveis funeraris.

El nou local,situat al carrer de Sant Cristòfol, 30,a la Torre 6 de l’edifici CETIS, reforça la presència de la funerària a les Pitiüses.

Aurens, que opera a les Pitiüses des de fa a tres anys a través del Tanatori-Crematori Santa Eulària-Eivissa, amplia amb aquest nou local la seva presència al territori. Tal com afirma la gerent de l’empresa funerària, Mónica Miranda, “l’oficina que acabem d’obrir a peu de carrer ens permetrà apropar-nos encara més a les persones que vulguin informació dels nostres serveis o que necessitin fer algun tràmit, i evitarà desplaçaments innecessaris”.

Des de la seva arribada a Eivissa, la companyia, que va posar fi al monopoli a les illes, ha anat consolidant-se com l’alternativa funerària. Actualment, és la primera i única empresa de la zona que disposa d’un equipament on poder prestar serveis funeraris, tanatori i crematori al mateix emplaçament. Aurens és, a més, l’adjudicatària del futur tanatori que en els propers anys es construirà a Santa Eulària des Riu i que la companyia gestionarà conjuntament amb el crematori actual.

Des de 2016, l’empresa gestiona el crematori de Santa Eulària des Riu i és l’adjudicatària del futur tanatori que es farà en aquest municipi.

Les noves oficines d’Aurens a Eivissa compten amb una superfície de 60m.,distribuïts en planta baixa, amb una zona de recepció i dos despatxos per atendre les famílies. A més d’aquest nou punt presencial a Eivissa i del de Santa Eulària, Aurens ofereix una atenció continuada les 24 hores tots els dies de l’any a través del telèfon 971 923 649.