Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)

La Parròquia de Sant Francesc de Pàola, ubicada al Carrer de Ramon Turró, 324 de Barcelona, ha instal·lat un nou columbari. L’objectiu és recuperar la tradició eclesiàstica d’acollir les cendres dels difunts en un lloc sagrat. El nou espai de columbaris ha estat beneït el diumenge 12 de desembre per Mons. Javier Vilanova, bisbe auxiliar de Barcelona. A l’acte de benedicció han assistit els feligresos de la parròquia.

Aquest conjunt de columbaris ajuda a conservar el record i la pregària dels familiars i de la comunitat cristiana. Ubicat al costat de la nau central, facilita les visites dels familiars i d’aquells feligresos que desitgin seguir vinculats a la seva fe cristiana.
D’aquesta manera, els familiars poden dipositar les cendres dels seus éssers estimats en un espai sagrat, proper i simbòlic amb forts llaços emocionals i espirituals per a ells. Els columbaris tenen capacitat per a més de 1.000 urnes i presenten tres modalitats: la individual amb espai per a una única urna; la petita per a dos i la mitjana amb capacitat per a quatre urnes.

La Parròquia

L’actual Parròquia de Sant Francesc de Pàola és el trasllat de la que hi havia al carrer Sant Pere més Alt de Barcelona. El 21 de desembre de 2003, la primera pedra va ser beneïda pel Sr. Cardenal Ricard María Carles. Destaca per la seva forma pentagonal i el seu campanar amb tres campanes. A més, el sostre se sosté per quatre bigues.


Per a més informació:
Coral Memorial – Innovació en Columbaris
C. del Vall, 67, 1r 1a, 08221 Terrassa
Tel. 900 535 811
info@coralmemorial.com