Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)

Malgrat de Mar.- Serveis Funeraris Cabré Junqueras promou la construcció del tanatori que s’està construint a Malgrat de Mar en uns terrenys ubicats a l’entrada del poble, a tocar de la carretera Nacional II. L’equipament formarà part de la Ciutat Sanitària que l’Ajuntament de Malgrat de Mar va aprovar l’any 2010.

“Els treballs avancen a bon ritme. Ja hem començat amb l’estructura i la nostra previsió és tenir les obres enllestides a finals de l’any 2020 per començar a donar servei a principis de 2021”, explica Josep Maria Mons, gerent de Cabré Junqueras.

El nou edifici, de 1.128m2, comptarà amb 3 sales de vetlla, un oratori per celebrar cerimònies (religioses i aconfessionals), jardí exterior i una zona d’aparcament per a 12 vehicles en una parcel·la de 3.400m2 .

La posada en marxa del nou equipament de Cabré Junqueras suposa una millora en la prestació dels seus serveis a l’Alt Maresme, completant el pla iniciat en els darrers anys amb la construcció dels tanatoris de Calella, Tordera i Pineda de Mar, per tal de dotar la zona amb equipaments de proximitat a les famílies.

L’empresa funerària gestionarà, sumant el de Malgrat de Mar, nou tanatoris entre el Maresme i el Vallès Oriental.

Més sobre Cabré Junqueras

Cabré Junqueras és una empresa mataronina fundada a l’any 1902. Actualment, l’empresa amb seu a Mataró, gestiona cementiris i serveis funeraris de més de 50 municipis de Catalunya amb especial incidència al Maresme i Vallès Oriental. Cabré Junqueras ofereix en tot moment un servei global de qualitat avalat pels estàndards marcats a les normes ISO. Donar un servei proper, humà, amb vocació d’acompanyament i disponibilitat absoluta són els trets diferenciadors de Cabré Junqueras.