Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)

Cerdanyola  –  L’empresa Truyols Serveis Funeraris ha rebut de la mà dels empresaris de Cerdanyola el reconeixement a “la trajectòria professional” en el marc de la “Nit de Cerdanyola Empresarial” que organitza l’associació Cerdanyola Empresarial.

I és que Truyols Serveis Funeraris és una empresa familiar que compta amb una experiència de més de 150 anys. És la funerària de referència del Vallès Occidental que just l’any passat ampliava els seus serveis amb el nou tanatori  de Cerdanyola que consta de 4 sales de vetlla i una sala multiconfessional per les famílies, a més de la gestió i ampliació del cementiri municipal.

Rosa Maria Costa, com a representant de Truyols Serveis Funeraris, recollia el guardó de la mà del president de Cerdanyola Empresarial, Jaume Maranges.

La Nit de Cerdanyola Empresarial, que enguany arribava a la 9a edició i que tradicionalment s’havia celebrat a l’hivern a l’Hotel de la UAB, va tenir lloc aquest dijous 14 de juliol als jardins de la Fundació Catalònia.

SOBRE CERDANYOLA EMPRESARIAL

Cerdanyola Empresarial és una associació de empreses que treballa en la defensa dels interessos dels seus associats i del teixit econòmic del territori, perquè entenem que el progrés i el benestar de la nostra societat depenen profundament de la capacitat de les empreses per generar riquesa i ocupació.

L’entitat te l’objectiu d’intervenir per millorar els condicionants que afecten l’activitat empresarial, reivindicar intervencions necessàries i participar en aquells espais de debat i decisió que la poden afectar.