Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)

Badalona (Barcelona) – Fruit de l’acord de col·laboració que manté amb l’Orfeó Badaloní, el Tanatori de Badalona dona suport al cicle Badalona viu l’òpera. El programa, coorganitzat amb El Círcol, està dedicat a les grans òperes, que es podran veure projectades a la gran pantalla des del teatre d’aquesta entitat.

“Som conscients que la cultura és un bé essencial per a la vida. D’aquí neix, precisament, la nostra col·laboració amb entitats del nostre entorn, com l’Orfeó Badaloní, que treballen per apropar la cultura a la ciutadania, fomentar-la i dinamitzar-la”, explica Ana Gassió, directora general de PFB Serveis Funeraris.

El primer clàssic operístic que es podrà veure en el marc de Badalona viu l’òpera serà Il trovatore (El trobador), que tindrà lloc el proper dijous, 24 de febrer, a les 19 hores, al Teatre del Círcol de Badalona. Dividida en quatre actes, amb música de Giuseppe Verdi i llibret de Leone Emanuele Bardare i Salvatore Cammarano, l’òpera Il trovatore, estrenada el 1853, està basada en l’obra teatral El trobador (1836), de l’escriptor espanyol Antonio García Gutiérrez. La història es desenvolupa entre els territoris de Biscaia i Aragó a primers del segle XV, en el context de la revolta de Jaume d’Urgell contra Ferran d’Antequera, arran del Compromís de Casp per la mort del rei Martí l’Humà sense successió. Per a més informacidel cicle Badalona viu l’òpera o per assistir a les sessions, cal accedir a aquest enllaç.

Sobre Tanatori de Badalona

Des de la seva posada en funcionament, l’any 2003, el Tanatori de Badalona s’ha convertit en un centre referent a l’àrea metropolitana de Barcelona, on presta un servei funerari complet i de qualitat des d’una única instal·lació. L’equipament compta amb serveis de tanatori, crematori i inhumació de cendres, cosa que permet que les famílies usuàries puguin dur a terme la totalitat del cicle funerari sense haver-se de desplaçar.

Construït i gestionat per PFB Serveis Funeraris, el Tanatori de Badalona ofereix un servei totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de les famílies les 24 hores dels 365 dies de l’any.

Tanatori de Badalaona