Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)
El Tanatori de Badalona patrocina l’acte de l’Orfeó Badaloní dedicat al compositor Franz Schubert

Badalona (Barcelona) – El Tanatori de Badalona patrocina un nou acte organitzat per l’Orfeó Badaloní, en aquesta ocasió, amb motiu del 225è aniversari del naixement del compositor austríac Franz Schubert. Es tracta d’una conferència-concert dedicada a la vida i les creacions del músic, que tindrà lloc dissabte 19 de març a les 18.30 hores, a la Sala Gran de l’Espai Tolrà (C/ Enric Borràs 19-21) de Badalona.

La conferència anirà a càrrec del reconegut divulgador musical i músic Joan Vives, que abordarà detalls de la vida i l’obra de Schubert, un dels principals compositors del segle XIX, en un acte que comptarà amb l’acompanyament musical de la soprano Gisela Parodi, el pianista Jordi Sánchez, i el violinista Georgy Mikheile, que interpretaran algunes de les peces més conegudes del músic austríac.

L’entitat cultural de Badalona organitza una conferència sobre la vida del músic austríac, en el marc del 225è aniversari del seu naixement

El suport del Tanatori de Badalona a l’acte es desprèn de l’acord de col·laboració que la funerària manté amb l’Orfeó Badaloní, una relació que les dues entitats històriques de la ciutat mantenen des de fa anys, amb l’objectiu de promoure i fomentar la cultura.

Per a més informació sobre l’acte dedicat a Franz Schubert, així com per a la compra d’entrades, podeu accedir a aquest enllaç.