Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)

PFB Serveis Funeraris dona suport un any més a l’acte esportiu i solidari més important de Badalona, que enguany celebra l’11a edició sota el lema ‘El que ens fa grans’

Des dels inicis, la cursa contribueix a la investigació per la lluita contra la leucèmia en col·laboració amb la Fundació Josep Carreras

Tanatori de Badalona

Badalona (Barcelona) – El Tanatori de Badalona torna a ser col·laborador oficial de la Màgic BDN Running, un dels actes esportius i solidaris més importants de Badalona, que enguany celebra l’11a edició. La cursa, que enguany es du a terme sota el lema “El que ens fa grans”, tindrà lloc el proper diumenge 16 d’octubre.

Com en les anteriors edicions, la Màgic BDN Running travessarà tota la ciutat i comptarà amb formats de 5 i 10 quilòmetres, així com curses infantils. “Com a empresa badalonina, estem molt contents de poder donar suport, any rere any, a aquest esdeveniment tan important per a la ciutat. No tan sols perquè ja ha esdevingut una cita ineludible per Badalona i per a milers de persones, sinó perquè a mes fomenta molts valors que compartim des de PFB, com la cooperació i el compromís local, social i solidari”, apunta Ana Gassió, directora general de PFB Serveis Funeraris, empresa que gestiona el Tanatori de Badalona.

La primera Màgic BDN Running va tenir lloc l’any 2011 en memòria del popular atleta badaloní Luis Condon, que aquell mateix any va morir de leucèmia. Des d’aleshores, la cursa dona suport a la investigació per a la lluita contra la leucèmia en col·laboració amb la Fundació Josep Carreras, a través de la donació de part dels diners recaptats en les inscripcions. Amb aquest gest, la Màgic BDN Running ja ha recaptat prop de 50.000 euros al llarg de les deu edicions anteriors.

PFB Serveis Funeraris i Tanatori de Badalona, al costat de la ciutat

PFB Serveis Funeraris presta servei a Badalona, ciutat que la va veure néixer aquesta empresa funerària fa gairebé un segle. El compromís i la implicació de PFB i el Tanatori de Badalona amb la ciutat forma part del seu ADN, a través de la participació amb esdeveniments com la Màgic BDN Running, o la col·laboració amb entitats badalonines com l’Orfeó Badaloní i el Museu de Badalona. Així mateix, ha col·laborat amb el Club de Futbol Badalona i el Club Joventut de Badalona, entre altres.