Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)

Música i poesia per recordar els que van ser enterrats durant el darrer any als cementiris de Barcelona

 

Barcelona, 12 de juny de 2013
Més de 1000 persones van assistir, al Concert per al record que Cementiris de Barcelona va organitzar el passat 12 de juny en memòria de totes les persones enterrades als nou cementiris de la ciutat durant l’últim any. 

L’acte, celebrat al Fossar de la Pedrera del Cementiri de Montjuïc, va combinar la interpretació de peces musicals amb la lectura de poemes per part de l’actor Pere Arquillué.

El quartet Nessun Dorma, la Societat Coral Joventut Tianenca, la Societat Coral la Lira, el pianista José Menor i la cantant Helen Rowson, sota la direcció musical de Bárbara Granados, van interpretar peces de Joan Manén, Enric Granados, Frederic Mompou, Amadeu Vives i Xavier Turull, entre d’altres.

El Concert també va recordar la figura de Josep Anselm Clavé, polític, compositor, escriptor català i impulsor del moviment associatiu del segle XIX. En honor al pare del moviment coral a Catalunya, es van interpretar algunes obres seves, com ara L’Empordà.

Es tracta de la quarta edició del Concert per al record. Amb aquestes vetllades, més enllà de retre homenatge a les persones enterrades als recintes de la ciutat, Cementiris de Barcelona intenta apropar aquests espais al conjunt de la societat.