Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)

Dijous dia 8 de febrer ha tingut lloc a l’hotel Tryp de Barcelona un esmorzar de treball obert al sector funerari català organitzat per Panasef i l’Associació d’Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya, amb un notable èxit d’assistència d’empresaris del sector i amb presència de diversos mitjans de comunicació.

A l’acte s’ha fet la presentació del Forum Panasef 2018, a càrrec del secretari general d’aquesta entitat, el sr.Alfredo Gosálvez de la Macorra. Aquesta esdeveniment aspira a obrir el sector a la societat amb tot un plegat de mico-esdeveniments adreçats tant als professionals com als infants, com al públic en general.

Després del sr. Gosálvez, va prendre la paraula el Sr Josep Maria Mons, president de l’Associació, per parlar de com les normatives i la liberarlització estan alterant el panorama dels serveis funeraris a Catalunya.

Finalment la sr. Anna Gassió, secretària de l’Associació que va posar de relleu la vessant ètica en la pràctica professional funerària de les empreses de l’Associació.

Properament Tanacat oferirà una entrevista amb l’Alfredo Gosálvez on ens parlarà del Forum Panasef que s’està preparant a Saragossa.

Breu recull fotogràfic de la trobada

 

Una vista de 360 graus de la sala (prémer i moure el punter per visualitzar)