Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)

L’empresa presenta un espai exterior per al comiat i el record

Funerària estrena aquest estiu el Jardí, un nou espai per a celebrar cerimònies a l’aire lliure. La voluntat de l’empresa és dotar les instal·lacions municipals de noves opcions per al record de les persones difuntes. La iniciativa, que és innovadora i única en el territori, permetrà ampliar el catàleg d’ubicacions per a cerimònies, incorporant-hi un espai obert. El Complex Funerari Municipal disposa també d’un Temple Multiconfessional en el recinte del Cementiri i d’un Oratori a l’edifici del Tanatori.

El projecte ha implicat la definició de la logística, estructura i ubicació més adients per al nou espai. També ha comportat els treballs d’adequació de la zona, així com la reestructuració dels processos, que permetrà a l’empresa municipal posar a disposició de la ciutadania una nova experiència de record. El Jardí s’ha incorporat al catàleg de serveis aquest mes d’agost.

La voluntat de Funerària és ampliar el ventall actual de serveis, permetent noves opcions de comiat que es puguin adaptar a totes les necessitats. De fet, l’objectiu de la posada en marxa d’aquesta instal·lació és poder configurar, en un entorn diferent, cerimònies especials i totalment personalitzades per tal d’oferir una vivència única a les famílies.

El Jardí ocupa el terreny que fins ara es destinava al parc infantil, que es recuperarà pròximament a l’espai enjardinat davant de l’accés al Tanatori.

Informació relacionada:

Instal·lacions