Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)

Isabel Ruz, gerent de Funerària de Terrassa, ha participat aquest 25 d’abril a la jornada “25 anys de treball comunitari a Terrassa”, que ha organitzat Aide per a commemorar el seu 25è aniversari.

El Vapor Universitari de Terrassa (carrer de colom, 114) ha acollit l’acte, que ha començat a les 8.45 amb la benvinguda i la inauguració per part de Cristina Valverde, presidenta d’Aide, Alfredo Vega, alcalde de Terrassa i Alba Vergès, consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya.

El programa de la jornada ha inclòs diverses ponències i taules rodones sobre els eixos d’intervenció d’Aide i el valor de la xarxa. La programació ha finalitzat amb el lliurament dels agraïments a les empreses col·laboradores externes.

Aide (Associació d’intervenció en drogodependències d’Ègara) és una entitat terrassenca que desenvolupa projectes i programes en el camp de l’atenció a les drogodependències. Amb la col·laboració amb Aide, Funerària referma el seu compromís amb la ciutat i la responsabilitat social. L’empresa municipal manté convenis de col·laboració amb diverses empreses del tercer sector, i prioritza els contractes per a centres especials de treball en els àmbits del manteniment i la jardineria del cementiri municipal.