Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)

Juny 2018 – Gràcia García, regidora de Serveis Funeraris i Cementiri, ha lliurat l’import de la recaptació de la 16a edició del cicle “El cinema i la mort” al president de l’assemblea local de Creu Roja, Marià Gàllego.

García ha estat acompanyat per la gerent de Funerària, Isabel Ruz. L’acte també ha comptat amb la presència de Loli Bordes, coordinadora de proximitat de Creu Roja.

El lliurament ha tingut lloc aquest 12 de juny a les instal·lacions de Funerària de Terrassa al Complex Funerari Municipal (carretera de Montcada, 789). Durant el desenvolupament de l’acte, García ha fet lliurament de la quantitat de 2498 euros, que correspon a la recaptació obtinguda per la venda d’entrades del cicle. Creu Roja destinarà els diners al Centre de Distribució Social d’Aliments “El Rebost”.

Funerària organitza des de l’any 2003 el cicle “El cinema i la mort” amb l’objectiu de fer-nos reflexionar i apropar-nos al tema de la mort, que sovint es considera tabú culturalment. Durant quatre dimarts consecutius, el Cinema Catalunya acull la projecció de pel·lícules que, de manera directa o indirecta parlen d’aquesta temàtica. L’any 2018, les pel·lícules projectades han estat “Manchester frente al mar”, “Captain Fantastic”, “Un monstruo viene a verme” i “Como reinas”. Aquesta darrera edició del cicle s’ha celebrat entre els dies 3 i 24 d’abril.

Informació relacionada: