Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)

MADRID – PANASEF (Associació Nacional de Serveis Funeraris), en representació de el sector funerari, ha rebut aquest 2 de maig la Medalla de Plata de la Comunitat de Madrid en mans de la seva presidenta, Isabel Díaz Ayuso. El reconeixement més gran realitzat fins ara al sector funerari.

La cerimònia va tenir lloc diumenge dia 2 a la seu de la Comunitat de Madrid i hi van participar representants de la vida política i civil madrilenya.

Juan Vicente Sánchez-Araña, president de PANASEF, “per a tot el col·lectiu de professionals funeraris que represento és un honor rebre aquesta Medalla de Plata de part de la vila de Madrid. Ens sentim molt honrats. És un reconeixement a l’esforç de milers de professionals funeraris que ens hem vist abordats a viure una situació sense precedents. He vist a nombrosos funeraris defallir davant les circumstàncies que estàvem vivint. Per això, crec que és just reconèixer la vàlua d’aquest sector, tantes vegades invisible per a la societat“.

En aquesta ocasió, un any especial a causa de la pandèmia que seguim vivint, la Comunitat de Madrid ha volgut premiar els col·lectius que han estat especialment implicats en la lluita contra la Covid-19, entre ells el sector funerari.