Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)

tall-Cinta-Alcalde-Tortosa

Assistiren a l’inauguració el senyor Alcalde Ferran Bel i els quatre alcaldes de la democràcia, (senyors: Vicent Beguer, Marià Curto, Joan Sabaté i el mateix senyor Bel)
Alts càrrecs de Funespaña: D. Juan Valdivia -Vice president executiu, D. Alberto Ortiz, D. Angel Valdivia i D. José Vicente Aparicio entre altres.Ubicació:  a l’entrada a Tortosa per l’autovia de  Tortosa – L’Aldea, al barri del Temple.
Superficie: 2700 m2. –  Inversió 2’5 milions d’euros

Disposa de: 4 sales de vetlla de 50 m2. cadascuna amb il·luminació natural provinent d’un pati interior de 13 m2 i bany independent, garantitzant d’aquesta manera la màxima privacitat per a les famílies.

  • Sala de cerimònies de 130 m2.
  • Cafeteria – vending
  • Sala de tanatopraxia, despatxos d’administració i contratació, sala de reunions, magatzems, parking públic, parking privat.

L’Empresa disposa de 5 vehicles cotxes fúnebres, 2 furgons de recollida de difunts a domicilis i centres hospitalaris  i 1 vehicle de suport.

Les instal-lacions foren beneïdes pel representant del senyor bisbe de Tortosa Rv. Isaias Riba.

Joaquin-Araujo-Camara-TortosaAlcaldes de les comarques del Baix Ebre i Montsià, representants dels Consells Comarcals, el President  i membres de la junta directiva  de l’Associació d’Empreses de Serveis Fuenraris de Catalunya, representants de diverses empreses funeràries, així com directius i també representants de les Companyies d’Assegurances de Barcelona, Tarragona i Tortosa, a més del públic en general.