Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)

veicles-torra-mercedes-esglesia-sabadell

Juny de 2016
La Funerària Torre de Sabadell ha completat una renovació de vehicles que compren tant els de servei per al trasllat dels difunts com els que compleixes diferents tasques dins del cementiri i que funcionen amb tracció elèctrica.

Els vehicles per al servei de difunts han estat renovats amb diferents models atenent les diferents gammes de servei que ofereix l’empresa.
En aquesta notícia mostrem dos vehicles amb motorització Mercedes Benz destinats al segment alt de l’oferta de Torra S.A. i que demostra el compromís de l’empresa amb la qualitat.

La resta de fotografies són dels elements de mobilitat adquirits entre els anys 2015-2016, i que compleixen amb els requisits mediambientals actuals.

Les noves adquisicions venen a donar compliment a les condicions del contracte de gestió del cementiri municipal on Funeraria Torra i l’Ajuntament de Sabadell van signar un acord per incorporar vehicles elèctrics. Amb aquest acord t’ant l’Ajuntament com Torra S.A. posen de manifest la voluntat de ser respectuosos amb el medi ambient, i segueixen la tendència general en el serveis públics per lluitar contre el canvi climàtic i conscienciar la societat.

En l’adquisició dels vehicles s’ha tingut una especial cura en que compleix amb tota la normativa actual sobre riscos laborals i riscos en alçada.

vehicle-cementiri-sabadell-torra-2-petit

vehicle-cementiri-sabadell-torra-1

Save