Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)

captain-fantastic cilce de cinema sobre la mort

La nova edició del cicle “El cinema i la mort” ajusta els seus horaris per facilitar l’assistència

El Cinema Catalunya acollirà les projeccions tots els dimarts d’abril en doble sessió a les 16.30 i 19.30 hores

El cicle “El cinema i la mort”, organitzat des de l’any 2003 per Funerària de Terrassa, arriba enguany a la seva 16a edició. Com a novetat, l’empresa municipal ha portat a terme una prova pilot de canvi d’horari. Les projeccions s’han programat a les 16.30 i les 19.30 hores, mentre que, fins a l’edició del 2017, s’havien fet en horari de 19 i 22 hores. L’objectiu de la modificació és facilitar l’assistència als diferents col·lectius i reforçar l’horari de tarda, que, segons l’experiència d’anys anteriors, és el de més afluència d’espectadors del cicle.

Aquest any, Funerària aposta per una proposta actual i bastant heterogènia. El cicle comença amb dos grans èxits del circuit independent dels Estats Units. Per al 3 d’abril s’ha programat la projecció de Manchester frente al mar, un drama protagonitzat per Casey Affleck, i per al 10 d’abril la de Captain Fantastic, de Matt Ross, amb Viggo Mortensen com a protagonista.

Un monstruo viene a verme, la gran triomfadora dels Premis Goya i dels Premis Gaudí del 2017, continua el cicle el dimarts 17 d’abril. La pel·lícula, dirigida l’any 2016 per Juan Antonio Bayona, té com a intèrprets protagonistes Lewis MacDougall, Sigourney Weaver, Felicity Jones i Liam Neeson.
La comèdia Como reinas completa el programa. Protagonitzada per Shirley MacLaine, Jessica Lange i Demi Moore, es projectarà el 24 d’abril com a tancament del cicle.

Funerària de Terrassa organitza des de l’any 2003 el cicle “El cinema i la mort”. Durant quatre dimarts consecutius, el Cinema Catalunya acull la projecció de pel·lícules que, de manera directa o indirecta, ens conviden a fer una reflexió i apropar-nos al tema de la mort