Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)

La col·laboració ajudarà a distribuir la vacuna pneumocòccica a Moçambic i Etiòpia per prevenir la pneumònia, una de les malalties més infeccioses i mortals a escala global

Badalona (Barcelona), 16 de novembre de 2022.- En línia amb el seu compromís solidari, PFB Serveis Funeraris dona suport, un any més, a l’Aliança per a la Vacunació Infantil. El projecte humanitari està impulsat per Gavi, The Vaccine Alliance i l’Obra Social “La Caixa”, amb la col·laboració de l’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal) i té la finalitat de lluitar contra la mortalitat infantil en els països més desafavorits.

L’aportació de PFB Serveis Funeraris al programa ajudarà, entre altres projectes, a distribuir la vacuna pneumocòccica a Moçambic i Etiòpia per prevenir i pal·liar els efectes de la pneumònia, una de les malalties més infeccioses i mortals entre infants i adults. En agraïment al seu suport, un cop més, l’Aliança per a la Vacunació Infantil ha reconegut PFB com a “Patrocinador Plata”, fet que posa en valor el comportament responsable de l’empresa.

A través de la implicació i la solidaritat d’empreses com PFB Serveis Funeraris, l’Aliança per a la Vacunació Infantil ja compta amb més de 400.000 donants, xifra que ha permès recaptar prop de 40 milions d’euros i vacunar prop de 8 milions d’infants a 10 països d’Àfrica i Amèrica Llatina.