Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)

Badalona, 15 de gener de 2020.– Des d’aquest mes de gener, Pompas Fúnebres de Badalona és la nova empresa col·laboradora del Club de Futbol Badalona. A través del nou acord signat amb l’entitat esportiva, la funerària badalonina assumeix el compromís de donar suport al club  durant les dues properes temporades.

Per a Ana Gassió, directora general de PFB – Serveis Funeraris, “som conscients que l’esport és un element fonamental a la vida de la nostra ciutat i per això ens omple d’orgull poder donar suport al Club de Futbol Badalona, una entitat local centenària amb qui compartim una filosofia i uns valors, com ara la importància del companyonia i del treball en equip, el respecte o l’esforç“. La col·laboració garanteix la presència gràfica de PFB durant els partits disputats a l’Estadi Municipal de Badalona, així com la participació activa en altres accions que tinguin lloc durant aquest any i la propera temporada. 

La formalització de la signatura de l’acord ha comptat amb la presència d’Ana Gassió, directora general de PFB-Serveis Funeraris, i Jonathan Mellado, responsable de Màrqueting del club esportiu.

PFB, compromesa amb la ciutat de Badalona

PFB-Serveis Funeraris és una empresa implicada amb la ciutat que la va veure néixer fa gairebé 100 anys. A més del Club de Futbol Badalona, la companyia ha donat suport amb anterioritat a altres entitats històriques locals d’àmbit esportiu com el Club Juventut de Badalona, i manté col·laboracions amb espais culturals com l’Orfeó Badaloní, el Teatre Principal o el Museu de Badalona. Amb aquest darrer, PFB ha impulsat la sèrie de mostres “La història de Badalona a través dels seus personatges cèlebres”, un cicle d’exposicions iniciat el 2018 que repassa la història més recent de la ciutat a través de la vida de diversos homes i dones rellevants que hi van viure. Les mostres tenen lloc periòdicament a les oficines d’atenció a les famílies que PFB té al centre de Badalona, al carrer Francesc Layret, 84.