Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)

tanatori-sant-marc-puigcerda-baixaL’empresa Gualfa S.L. (Cerdanya serveis funeraris) va inaugurar el divendres 31 d’Octubre el nou tanatori Sant Marc a Puigcerdà. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde de Puigcerdà, el Sr. Albert Piñeira i d’altres autoritats locals i comarcals, així com convidats del sector, encapçalats pel president del Gremi de Serveis Funeraris de Catalunya, el Sr. Joan Arnulf Santos. El tanatori ha romangut obert tota la jornada per a tothom que ha volgut visitar-lo.

L’equipament compta amb 650 m2 distribuïts en 3 plantes amb instal.lacions i serveis moderns, preparats per les noves necessitats, com la sala per a cerimònies o bé la sala de tanatopràxies. L’espai compta amb dues sales de vetlla amb ascensor i acessos adaptats per a persones amb mobilitat reduida.

Gualfa S.L. és una empresa del sector funerari amb una amplia experiència a la comarca de l’Alt Urgell. L’empresa familiar ja ha incorporat la 3a generació al servei que fa més de 60 anys desenvolupa des del tanatori Sant Esteve de la Seu d’Urgell.

El representant de l’empresa, Gilbert Gutiérrez, ha manifestat que “iniciem aquesta aposta per Puigcerdà i la comarca amb la voluntat de donar un servei de qualitat a la societat cerdana en l’acompanyament necessari a les famílies en els moments difícils”.