Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)

Torra, Serveis Funeraris Honra a Caye Casas amb el Primer “Premi Honorífic Torra, Serveis Funeraris” dins de la XII edició del Festival de Cinema de Terror de Sabadell

 Una iniciativa conjunta amb la direcció del Festival busca reconèixer anualment figures destacades del cinema fantàstic i de terror.

Sabadell, 17 de març de 2024 — En una nit memorable per a la comunitat cinematogràfica i cultural de Sabadell, Torra, Serveis Funeraris, en col·laboració amb la direcció del Festival de Cinema de Terror de Sabadell, ha tingut l’honor de lliurar el primer “Premi Honorífic Torra, Serveis Funeraris” al reconegut director, i veí de Terrassa, Caye Casas. Aquest guardó, que celebra la trajectòria i el talent dins del cinema fantàstic i de terror, marca l’inici d’una tradició anual destinada a enaltir les figures clau d’aquest gènere.

Una tradició que neix amb visió de futur

El “Premi Honorífic Torra, Serveis Funeraris” neix amb l’objectiu de reconèixer la dedicació, la creativitat i la innovació de professionals del cinema que, com Caye Casas, han deixat una empremta indeleble en el gènere fantàstic i de terror. La iniciativa, fruit de la col·laboració entre Torra Serveis Funeraris i el Festival de Cinema de Terror de Sabadell, pretén consolidar-se com un punt de referència dins del circuit de festivals de cinema, destacant el compromís de la ciutat i de Torra Serveis amb la cultura i l’art cinematogràfic.

Caye Casas, una Figura Emblemàtica

Nascut a Terrassa i amb una trajectòria plena d’èxits, Caye Casas s’ha distingit per la seva capacitat de narrar històries que transiten entre l’horror i l’humor, deixant una marca única en el cinema de terror. La seva darrera i arriscada obra, “La mesita del comedor”, projectada a l’edició d’enguany del Festival en una doble sessió de l’obra del director, ha estat aclamada tant per la crítica com pel públic, reconeguda amb múltiples premis internacionals dels principals festivals de gènere fantàstic i de terror, consolidant la seva posició com a referent dins del gènere.

El Festival de Cinema de Terror de Sabadell: Una Edició per Recordar

L’edició d’enguany del Festival de Cinema de Terror de Sabadell ha estat una celebració de la creativitat i la passió pel cinema de gènere, reunint talents emergents i consolidats. Per a més informació sobre el festival, visiteu sabadellfilmfestival.com.

Premis Lliurats en Aquesta Edició

PREMÍ HONORÍFIC “TORRA, SERVEIS FUNERARIS”

CAYE CASAS

GUANYADOR PREMI JORGE GRAU AL MILLOR MICROMETRATGE

RED WARRIOR (de Ferran Ortega Briz)

PRIMER PREMI 5è CONCURS DE CURTMETRATGES XII FESTIVAL DE CINEMA DE TERROR DE SABADELL 2024

MI ZONA (de Cristian Beteta)

SEGON PREMI 5è CONCURS DE CURTMETRATGES XII FESTIVAL DE CINEMA DE TERROR DE SABADELL 2024

APOTEMNOFILIA (de Jano Pita)

MENCIÓ ESPECIAL

MIROIR BRISÉ (de Sina Maali)

MENCIÓ ESPECIAL

4 ANGELITOS (de Julio Martí Zahonero)

MENCIÓ ESPECIAL

IAGO Y TRISTÁN (de Miguel Ibáñez Monroy)

MENCIÓ ESPECIAL

SINCOPAT (de Pol Diggler)

PREMI CINECLUB

DELIVER ME (de Miguel Ibáñez Monroy)

MENCIÓ ESPECIAL PREMI CINECLUB

SINCOPAT (de Pol Diggler)

PREMI DEL PÚBLIC DILLUNS

CO-HAUNTING  (de Adrián Carande/Pepe Rico/Paula Sanchez)

PREMI DEL PÚBLIC DIMECRES

MI ZONA (de Cristian Beteta)

PREMI DEL PÚBLIC DIVENDRES

SINCOPAT (de Pol Diggler)

PREMI DEL PÚBLIC DEL FESTIVAL

SINCOPAT (de Pol Diggler)

Torra, Serveis Funeraris: Un Compromís Ferm amb la Cultura i Sabadell

Torra, Serveis Funeraris, amb una llarga història de servei a la comunitat de Sabadell, es compromet a donar suport a iniciatives que enriqueixin la cultura local i promoguin l’art en totes les seves formes. El “Premi Honorífic Torra, Serveis Funeraris” és un testimoni del nostre compromís amb els valors de creativitat, innovació i excel·lència.

Més enllà del nostre suport al Festival de Cinema de Terror de Sabadell, Torra, Serveis Funeraris reafirma el seu compromís amb la promoció de la cultura a la nostra ciutat, essent un dels orgullosos col·laboradors de l’Ajuntament de Sabadell dins dels esdeveniments culturals que tindran lloc dins del marc de “Sabadell, Capital de la Cultura Catalana 2024”. Aquesta iniciativa subratlla la nostra dedicació no només a oferir serveis funeraris de màxima qualitat, sinó també a contribuir activament al teixit cultural i social de Sabadell.

Entenem la cultura com un pilar fonamental per al desenvolupament de la comunitat i la cohesió social, i és per això que és un orgull fer possible, amb la nostra col·laboració i patrocini, de les diferents activitats que enriquiran l’oferta cultural de la ciutat. Des de concerts i exposicions fins a tallers educatius i festivals, Torra, Serveis Funeraris està al costat de Sabadell, impulsant i celebrant la seva riquesa cultural.

Aquesta col·laboració amb l’Ajuntament dins del marc de “Sabadell, capital de la cultura catalana 2024” és una expressió del nostre lema “Al teu costat“, que va més enllà del suport en moments difícils, abraçant el suport a la cultura, l’art i l’educació com a elements clau per a una comunitat més forta i unida. Estem compromesos a ser una força positiva a Sabadell, contribuint al seu creixement i al benestar dels seus ciutadans.