Política de privadesa

Qui som

Som l’Associació d’Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya, una organització anteriorment anomenada Gremi d’Empresaris de Serveis Funeraris de Catalunya, creat l’any 1957 com a resultat de la unió de tots els empresaris que aleshores desenvolupaven aquesta activitat arreu del territori català.

La nostra adreça web és: https://www.asfun.cat.

Quines dades personals recollim i per què

Comentaris

No recollim comentari en el nostre web

Mèdia

Les imatges que pugem a aquest web són procedents dels associats o de bancs d’imatges

Aquestes imatges que exclouen dades de geolocalització (EXIF GPS) incrustades.

Formularis de contacte

Els nostres formularis recullen les mínimes dades dels usuaris per poder comunicar-nos amb ells  i respondre els dubtes o les qüestions que ens plantegen.

També recollim dades per poder enviar discrecionalment la nostre newsletter TANACAT amb les notícies del sector a Catalunya.

Galetes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat per a què no hagueu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dos setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estiguera visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitoritzar la interacció amb el contingut incrustat, incloent la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Analítiques

Utilitzem Google Analytics per mesurar el trànsit al nostre lloc web. Google té la seva pròpia Política de privadesa, que podeu consultar aquí . Si voleu desactivar el seguiment per part de Google Analytics, visiteu la pàgina Google Analytics opt- pàgina de sortida .

Amb qui compartim les vostres dades

No compartim les dades amb ningú

Quant de temps retenim les dades

Per als usuaris que es registren en la web, emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent totes les dades que ens hagueu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

En qualsevol moment i podem lliurar les dades personals i anonimitzar-les dels nostres dispositius si l’usuari ho sol·licita enviant un email a atencio@asfun.cat o bé, directament, gestionant les seves dades a la pàgina d’eines de privacitat d’aquest web.

On enviem les vostres dades

No enviem les vostres dades a ningú. Només són per a donar servei als nostres usuaris.

Informació de contacte

Autoritat de supervisió a l’Estat Espanyol
Email: internacional@agpd.es
Telèfon: 91399 6200

Com protegim les vostres dades

Totes les dades que recollim nosaltres són gestionades dins de servidors de la Unió Europea que disposen dels adequats sistemes de protecció de dades.

Disposem de sistemes de recuperació de dades de fins a quinze dies d’antiguitat.

Quins procediments d’incompliment de dades tenim en el lloc

Disposem d’un sistema de comunicació d’incidències per part del nostre proveïdor que ens informa de problemes de funcionament

Tenim activades extensions de seguretat que ens informen d’incursions o anomalies en temps real

De quins tercers rebem dades

No rebem dades personals  de cap altre font

Quina presa de decisions automatitzada i/o perfil fem amb les dades de l’usuari

No fem servir algoritmes de presa de decisions automatitzades.

El perfils amb dades d l’usuari són usats per l’eina Google Analytics que té anonimitzades les seves dades.

Requisits de divulgació reglamentària de la indústria

No hi han requeriments addicionals