Programació especial Tots Sants 2023

BADALONA

Activitats especials

Cementiris de Badalona: Sant Pere (Nou) i Sant Crist (Vell)

Horari especial
23 d’octubre

Horari especial del 23 d’octubre a l’1 d’octubre, de 8 a 18 hores.
Web: www.tanatoribadalona.com

Tanatori de Badalona

L’arbre del record
27 d’octubre

Una iniciativa participativa i oberta a tothom que desitgi deixar un missatge en memòria dels seus éssers estimats difunts en una olivera -símbol de l’eternitat, la pau i la saviesa- que se situarà a l’entrada principal del Tanatori de Badalona.
Horari especial: Del 27 d’octubre al 5 de novembre, de 8.30 a 21.30 h

Camí del repòs
27 d’octubre

Espai per al destí de les cendres als jardins del Tanatori de Badalona.
Horari especial: del 27 d’octubre a l’1 de novembre, de 8 a 17 h

Parròquia de Santa Maria

Missa en record als difunts, amb acompanyament musical
2 de novembre a les 20:00 hores

Web: www.tanatoribadalona.com

 

Tornar a dalt

 BARCELONA

Activitats

Facultat de Medicina i Ciències de a Salut de la UB

Inauguració exposició “L’art funerari en la Medicina Catalana”
25 d’octubre a les 17:00 hores

Cementiris de Barcelona ha col·laborat en l’exposició “L’art funerari en la Medicina catalana” per mostrar les sepultures de metges destacats a través del dibuix de l’artista Joan Bueno. A més, comptarà amb una selecció de catàlegs, llibres i altres elements extrets dels fons de la Biblioteca de l’ Hospital Clínic, de la Biblioteca Funerària i de la Col·lecció de Carrosses Fúnebres. La inauguració es farà el 25 d’octubre a les 17 hores i es podrà veure fins a finals d’any al vestíbul de la Facultat de Medicina i Ciències de a Salut de la UB, ubicada al Carrer de Casanova, 143 de Barcelona. L’exposició ha estat comissionada per Ida Carrau, arxivera de la Regió Sanitària de Barcelona, i Joan Pujol, acadèmic de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya.

Cementiri de Montjuïc

Ruta nocturna Cementiri de Montjuïc
26 d’octubre de 19.00 a 22.30 hores

No es pot desvetllar ni l’itinerari ni la temàtica, però sí que podem dir que aquest passeig nocturn, que té una gran acollida any rere any, se celebrarà el dijous 26 d’octubre. Les visites, que duren una hora i quart, es duran a terme entre les 19:00 i les 22.30 h hores, en intervals de 30 minuts. La ruta, és una oportunitat singular per conèixer els panteons d’algunes de les personalitats enterrades al Cementiri de Montjuïc, així com una ocasió per descobrir l’atractiu nocturn d’aquest recinte. Els personatges vestits d’època també oferiran als visitants la possibilitat de viatjar al passat i veure’s immersos en històries que marcaren la Barcelona de fa més d’un segle. El passeig, que estarà il·luminat amb espelmes i banyat amb música en directe, ofereix també novetats cada any; qui repeteixi no se sentirà decebut!

visites excepcionals als panteons
28 d’octubre i 11 de novembre

Cementiri de Montjuïc Cementiris de Barcelona i Cases singulars organitzen dues visites excepcionals als panteons del cementiri de Montjuïc. La connexió entre les grans famílies industrials i financeres de l’època i els artistes del moment esdevingué fonamental per construir Barcelona, en particular l’Eixample, i desenvolupar el modernisme català. Moltes d’aquestes famílies, les quals encarregaven obres com la Casa Amatller o la Casa Batlló, van fer construir els seus panteons al Cementiri de Montjuïc. És el cas de la família Amatller que conserva la Capella-Panteó al cementiri de Montjuïc. Antoni i Teresa Amatller residien al Passeig de Gràcia, 41, a la coneguda Casa Amatller, obra de l’arquitecte Josep Puig i Cadafalc h. Teresa Amatller, filla de l’industrial-xocolater Antoni Amatller, va encarregar construir el 1912 una Capella-Panteó a l’arquitecte Emili Sala i Cortés, al Cementiri Nou de la ciutat, actual Cementiri de Montjuïc. La visita del Cementiri de Montjuïc es centrarà a conèixer els panteons dels membres de la burgesia del Modernisme i tindrem l’oportunitat d’entrar al Panteó Amatller.

Nou espai d’inhumació de cendres
28 d’octubre 10.00 hores

Presentació del nou espai d’inhumació de cendres al Cementiri de Montjuïc

Visita guiada a la Col·lecció de Carrosses Fúnebres

a les 12 hores.

Exposició de catrines mexicanes.

Web: www.cbsa.cat

Dibuixa a la Col·lecció de Carrosses Fúnebre
29 d’octubre. De 10 a 15 hores

La ciutat es prepara un any més per acollir el Barcelona Dibuixa i oferir una oportunitat a tot hom qui vulgui mostrar el seu art en el dibuix. Enguany, Cementiris de Barcelona hi participarà per segona vegada el proper dia 29 d’octubre amb un taller de dibuix “sketc hing” dirigit pels artistes Juan Carlos Vera i Pedro Espinosa a la Col·lecció de Carrosses Fúnebres.

Cementiri de Poblenou

Missa a la capella
11.00 hores

Missa a la capella organitzada per Cementiris de Barcelona i el Secretariat de Marginació del Bisbat de Barcelona.

Altar mexicà
11.00 hores

Activitat proposada per MEXCAT al Departament segon del cementiri de Poblenou, dedicat a Domènech i Montaner.

Certamen Llobet. Concert de guitarra al cementiri de Poblenou.
5 de novembre a les 12 hores

Coincidint amb el Certament Llobet que cada any té lloc a Barcelona entre octubre i novembre, us oferim un concert de guitarra clàssica, a les 12.00 hores al cementiri de Poblenou. Miquel Llobet va ser un compositor i guitarrista català que va néixer a Barcelona l’any 1878. Està enterrat en el Cementiri de Poblenou.

Cementiri de Sarrià

Missa a la capella
11.00 hores

Missa a la capella organitzada per Cementiris de Barcelona i la Parròquia Sant Vicenç de Sarrià

Centre Cívic Can Déu

Exposició “Sketc hing d’Art funerari”
3 de novembre a les 19 hores

L’art funerari, la bellesa de tombes i panteons, més enllà de la seva vocació d’impressionar els vius, és un reflex de les creences que totes les cultures, al llarg de la història, han mantingut amb el més enllà. L’exposició “Sketc hing d’Art funerari” mostra una pluralitat de mirades des del respecte, que capten moments concrets d’aquesta eternitat. La mostra recull dibuixos realitzats en diferents cementiris de la ciutat de Barcelona pels membres del taller d’sketc hing de l’Associació Quei15/espaicreatiu, així com obra cedida per altres col·laboradors. La inauguració serà el dia 3 de novembre a les 19 hores al Centre Cívic Can Déu, ubicat a la Plaça de la Concòrdia de Barcelona.

Cementiri de Les Corts

Photo Art al Cementiri de Les Corts
4 de novembre a les 11.00 hores

Activitat per a nens i joves d’entre 10 i 16 anys, organitzada per Cementiris de Barcelona i la Biblioteca Montserrat Abelló del districte de Les Corts. La sortida consta d’una visita guiada i comentada pel Cementiri de Les Corts on els joves faran fotografies personalitzades de les quals, cada participant en triarà 3 per a una exposició que es farà al vestíbul de la biblioteca. En aquesta activitat es treballarà el coneixement del patrimoni i l’art de la fotografia.
Web: www.cbsa.cat

Tornar a dalt

Calonge

Horaris cementiris

Tots els dies de l’any, de 9 h a 19 h les oficines romandran obertes tots els dies de l’any de 9 h a 19 h.

Actes

El dia 2 de novembre, a les 11 h, se celebrarà una missa amb acompanyament musical a la capella del cementiri.

Tornar a dalt

Castellar del Vallès

Horaris del cementiri

Del 28 d’octubre a l’1 de novembre, de 9 h a 18 h les oficines romandran obertes de dilluns a divendres no festius de 9 h a 14 h; i els dies 28 d’octubre i l’1 de novembre, de 9 h a 14 h.

Web: www.cementiridecastellardelvalles.com

Tornar a dalt

Castelldefels – Gavà

Activitats

1 de novembre

Tanatori-Crematori Àltima Castelldefels-Gavà
Cerimònia religiosa en memòria dels difunts – a les 19:00 hores

Amb acompanyament musical. A l’0ratori Montserrat del Tanatori Àltima Manresa (C/ Bruc 11 – 13, 08241 Manresa). Aforament limitat. Cal confirmar assistència al telèfon 900 230 238 (24 h).

Tornar a dalt

Cervelló

Horaris del cementiri

Del 28 d’octubre a l’1 de novembre, de 9 h a 18 h les oficines romandran obertes els dijous no festius de 9 h a 13 h; i l’1 de novembre, de 9 h a 13 h.

Activitats especials

• L’1 de novembre, a les 16.30 h, es resarà el rosari al cementiri.

• El 2 de novembre, a les 11 h, se celebrarà una missa a la Parròquia de Cervelló.

Web: www.cementiridecervello.com

Tornar a dalt

Corbera de Llobregat

Horaris del cementiri

Del 28 d’octubre a l’1 de novembre, de 9 h a 18 h les oficines romandran obertes els dimarts no festius de 9 h a 13.30 h; i l’1 de novembre, de 9 h a 13.30 h.

www.cementiridecorberadellobregat.com 

Activitat especial

1 de novembre, a les 17:00 hores

L’1 de novembre, a les 17 h, se celebrarà una cerimònia a la capella del cementiri.

Tornar a dalt

La Garriga

Església de la Doma

Concert de Tots Sants
1 de novembre a les 12.30 H

12è concert de Tots Sants. 1 de novembre 2023, a les 12.30 h, Església de la Doma. A càrrec de societat coral l’Aliança i l’orquestra de la Cambra de La Garriga.

Tornar a dalt

L’Hospitalet de Llobregat

Activitats

2 de novembre

Cementiri
Tanatori Àltima L’Hospitalet Ronda
Cerimònia religiosa en memòria dels difunts de l’Hospitalet de Llobregat – a les 18:00 Hores

A l’Oratori del Tanatori (Av. Ramon Frontera 11, 08906 Hospitalet de Llobregat). Aforament limitat. Cal confirmar assistència al telèfon 900 230 238 (24 h).

Tornar a dalt

Manlleu

Horari especial

El Cementiri de Manlleu i el Cementiri de Vilacetrú (El Poquí) estaran oberts sense interrupció des de dilluns 23 d’octubre fins dimecres 8 de novembre des de les 10 h fins les 18 h.

Activitats especials

Cementiri Parroquial

Concert de la diada de Tots Sants
1 de novembre, des de les 10.30 h

4a edició del concert de la diada de Tots Sants: El realitzarà el grup Nessun Dorma, davant l’església del Cementiri Parroquial, el dimecres dia 1 de novembre, des de les 10.30 h fins les 13.30 h.

Cementiri de Vilacetrú

Pregària pels difunts
1 de novembre a les 16:00 H

Pregària pels difunts a Cementiri de Vilacetrú (El Poquí): dimecres dia 1 de novembre a les 16 h.

Cementiri Parroquial de Manlleu

Pregària pels difunts
1 de novembre a les 16.30 H

Pregària pels difunts al cementiri Parroquial de Manlleu: dimecres dia 1 de novembre a les 16.30 h

Tornar a dalt

Mataró

Activitats

Cementiri de Caputxins

Exposició de mosaics i acrílics “EVITERN”
Del 22 d’octubre al 12 de novembre, de 9 a 17 h

Exposició de mosaics i acrílics “EVITERN”, artista Àtil Milà. Espai cúpula cementiri dels Caputxins.

Visita guiada al Cementiri
Diumenge 29 d’octubre a les 12:00 H

Punt de trobada: Entrada principal al Cementiri, zona de panteons (Passatge de Josep Samsó, s/n).
Activitat gratuïta, no cal reserva.

Concert de Tots Sants
Dimecres 1 de novembre a les 12:00 H

Concert de Tots Sants. Grup musical Nessum Dorma.
Lloc: Entrada principal al Cementiri, zona de panteons (Passatge de Josep Samsó, s/n).

Pregària “Fidels Difunts”
Dijous 2 de novembre a les 12:00 H

Concert de Tots Sants. Grup musical Nessum Dorma.
Lloc: Entrada principal al Cementiri, zona de panteons (Passatge de Josep Samsó, s/n).

Cementiri Torrent de Les Valls

Visita guiada al Cementiri
Dissabte 28 d’octubre a les 12:00 H

Visita guiada al Cementiri Torrent de Les Valls. Punt de trobada: Edifici oficines del cementiri (Ctra. de Cirera, 239). Activitat gratuïta, no cal reserva.

Tornar a dalt

Mollet

Horari especial

Ininterromput de 9 h a 18 h des de dissabte 21 d’octubre fins a dimecres 1 de novembre

Tornar a dalt

Montgat

Activitats especials

Tanatori de Badalona

L’arbre del record

Una iniciativa participativa i oberta a tothom que desitgi deixar un missatge en memòria dels seus éssers estimats difunts en una olivera -símbol de l’eternitat, la pau i la saviesa- que se situarà a l’entrada principal del Tanatori de Badalona.

Horari especial

Del 27 d’octubre al 5 de novembre, de 8.30 a 21.30 h

Web: www.tanatoribadalona.com

Tanatori de Montgat

Respons de Tots Sants
Dimecres, 1 de novembre, 17:00 H

Respons de Tots Sants, amb acompanyament musical

Web: www.tanatorimontgat.com

Cementiri Municipal de Montgat

Horari especial

Del 28 d’octubre a l’1 de novembre, de 9 a 18 hores.
La resta de dies, el cementiri manté l’horari habitual (de dilluns a diumenge de 9 a 14 hores. Dimarts i dijous, de 15 a 18 hores).

Activitat especial: L’arbre del record,
del 27 d’octubre al 5 de novembre, en l’horari d’obertura del cementiri

Una iniciativa participativa i oberta a tothom que desitgi deixar un missatge en memòria dels seus éssers estimats difunts en una olivera -símbol de l’eternitat, la pau i la saviesa- que se situarà a l’entrada principal del Cementiri de Montgat.

Web: www.tanatorimontgat.com

Parròquia de Sant Joan

Missa en record als difunts
dijous, 2 de novembre, 19.30 H

<p class=”p1″>Missa en record als difunts, amb acompanyament musical</p>

Web: www.tanatorimontgat.com

Tornar a dalt

EL PAPIOL

Cementiri Comarcal Parc Roques Blanques

Informació sobre transports
Servei especial de bus els dies 22, 23, 29 i 30 d’octubre i 1 de novembre. L’1 de novembre hi haurà servei de microbús a l’interior del recinte del cementiri

Horaris del cementiri
De 8 h a 18 h tots els dies de l’any. Les oficines romandran obertes de dilluns a dissabte, de 9 h a 13.30 h i de 15:30 h a 18 h.

Activitats especials dia 1 de novembre

A partir de les 10.30 h, paradeta de castanyes davant de les oficines del cementiri.
A les 11 h, música i dansa en viu a la segona i sisena agrupació.
A les 11.30 h, Arbre dels records a la segona agrupació.
A les 12 h, cerimònia amb acompanyament musical, a la segona agrupació.

Web:www.parc-roquesblanques.com

Tornar a dalt

EL PRAT DE LLOBREGAT

Informació i transports

Els dies 1 i 2 de novembre es reforçarà la línia d’autobús que arriba al Cementiri Municipal El Prat Sud.

Horaris dels cementiris

Del 24 d’octubre al 2 de novembre, de 9 h a 18 h. Les nostres oficines romandran obertes de dilluns a divendres de 9 h a 14 h. Els dies 28 i 29 d’octubre i l’1 de novembre, en el mateix horari.

Activitats especials dia 1 de novembre

Cementiri Municipal El Prat Est

L’1 de novembre, a les 17 h, es resarà el rosari; el dia 2 de novembre, a les 10 h, es celebrarà una missa.

Cementiri Municipal El Prat Sud

El dia 2 de novembre, a les 16 h, es celebrarà una missa.

Tornar a dalt

Reus

Cementiri general de Reus

Accessos

L’Ajuntament de Reus, a través dels Serveis Funeraris Reus i Baix Camp, ha programat un dispositiu especial per tal de facilitar l’accés al Cementiri General de Reus.

• Pla d’aparcaments amb l’habilitació de nous espais d’aparcament

• Servei especial de transport públic i ampliació d’horaris

Horari especial

Del 23 al 27 d’octubre i el 2 de novembre, el Cementiri General de Reus obre les portes de manera ininterrompuda entre les 9 i les 18.30 h. Els dies, 28, 29, 30, 31 d’octubre i 1 de novembre s’amplia l’horari i el recinte s’obrirà de 7 a 18.30 h.

Aparcaments al voltant del Cementiri

Per tal de millorar l’aforament a l’interior, no es podrà accedir ni aparcar amb vehicle dins del recinte del cementiri. Les persones amb mobilitat reduïda tindran reservada una part dels aparcaments de davant del cementiri, tant a la part de l’entrada principal del Cementiri, així com a l’entrada de la zona nord.

S’habilitaran també nous espais d’aparcament per ampliar el nombre de places disponibles.

Els espais per aparcar són els següents:

• Aparcament a tocar de l’entrada principal del Cementiri General de Reus amb un total de 200 places.

• Aparcament a la zona del polígon Granja Vila, a la carretera de Montblanc on es recomana la utilització les zones d’estacionament dels carrers i un altre aparcament ja operatiu al carrer de la Tolerància cantonada amb C/Diversitat amb 112 places. Aquest punt estarà connectat a l’accés al cementiri amb la línia de bus que tindrà parada a la mateixa carretera de Montblanc.

• Nou aparcament situat davant de l’entrada nord del cementiri, també s’ habilita puntualment, amb un total de 100 places.

• Aparcament al costat de l’Institut Pi del Burgar. Aproximadament unes 200 places. Aquest espai també estarà connectat al cementiri amb la línia de autobús que tindrà parada a l’Avinguda Marià Fortuny.

Transport públic

Entre el 29 d’octubre i l’1 de novembre, servei d’autobús específic que connectarà el centre de la ciutat i els aparcaments de la zona Granja Vila i Pi del Burgar amb el cementiri. Serà la línia 35 de 9:00 h a 19:00 H

Per a més informació es pot consultar el web www.reustransport.cat.

El dia 1 de novembre, servei especial –gratuït el Dia de Tots Sants- amb sortida des de la zona d’aparcament situada al costat de l’Institut Pi del Burgà, que unirà aquesta zona amb el cementiri. Durant el trajecte farà una parada (polígon Granja Vila) que estarà degudament senyalitzada. Tindrà una freqüència de 10 minuts.

Dispositiu de la Guàrdia Urbana

El dispositiu de Guàrdia Urbana per la regulació i millora de l’accés al cementiri, i garantir la seguretat.

Altres serveis de prevenció

La jornada de Tots Sants disposarà de la presència d’una unitat d’ambulància amb personal d’assistència per atendre a les persones que ho necessitin. D’altra banda, el cementiri disposarà de sis vehicles elèctrics per facilitar la mobilitat a qui ho requereixi.

Ofrena floral

El dia 1 de novembre, l’Ajuntament de Reus retrà homenatge a totes les persones que s’han enterrat al Cementiri General de Reus. Un acte que es portarà a terme simbòlicament, davant del Mausoleu dedicat als Fills Il·lustres de la ciutat. Durant el matí la música rebrà els visitants amb un duet de violoncells -entrada principal- i dos violins ubicats en la part més nova del recinte funerari.

Tornar a dalt

Ripoll

Horari del cementiri
De 9 h a 18 h tots els dies de l’any. Les oficines situades al tanatori romandran obertes de 9.30 h a 13 h i de 16 h a 19 h.

Activitats especiasls
 • Dia 1: A partir de les 11 h, paradeta de castanyes.
 • Dia 1: Actuació musical a les 12:00 H
 • Dia 2: A la Capella: 10 h, Missa. 16.30 H Rosari.

Web: www.cementirideripoll.com

Tornar a dalt

Rubí

Notes

CEMENTIRI

El Cementiri amplia el seu horari d’obertura amb motiu de la celebració de Tots Sants

Horaris cementiri: de 9 h del matí i fins a les 18 h entre el dilluns 24 d’octubre i el dimecres 2 de novembre.

A partir del dijous 3 de novembre es recuperarà l’horari habitual: de dilluns a dissabte, de 9 a 13 i de 15 a 18 h; i diumenges i festius de 9 a 14 h.

Reforç del sevei d’autobús
Durant tota la jornada del dimarts 1 de novembre hi tornarà a haver un servei especial d’autobús urbà que connectarà la rambleta de Joan Miró (davant de l’edifici Rubí Forma) amb el Cementiri. Aquest servei serà gratuït per a tots els usuaris i usuàries i funcionarà entre les 9 i les 18 h, amb una freqüència de pas de 15 minuts.

Les parades d’aquest servei especial d’autobús per Tots Sants, són, en sentit cementiri, rambleta de Joan Miró, rotonda de l’Escardívol, CAP Mútua de Terrassa, c. Zamenhoff, c. Bailén, C-1413a, Can Rosés industrial i Cementiri.

Per la seva banda, en sentit centre, les parades seran Cementiri, Can Rosés industrial, C-1413a, c. Bailén, c. Sardana, c. Pau Claris, c. Cadmo, Bullidor, c. Sant Joan, c. Espoz i Mina i rambleta de Joan Miró.

Activitats

1 de novembre, Tots Sants

Cementiri
Pregària de Difunts i Benedicció de Sepultures – a les 16.30 hores

La capella del cementiri, on es celebrarà la pregària, romandrà oberta per poder dipositar espelmes des d’aquest dissabte 22 d’octubre. El dia de Tots Sants i les jornades prèvies a aquesta data, el Cementiri s’ambientarà amb l’audició de música clàssica.

Tornar a dalt

Sabadell

Torra S.A., concessionària del cementiri municipal de Sabadell, organitza com cada any, al costat de l’Ajuntament, un dispositiu especial per a l’1 de novembre. Les portes romanen obertes al públic en horari interromput de 9 a 18 h. Com cada any, és l’únic dia de l’any que no es realitzen inhumacions ni altres serveis funeraris en el cementiri.

Durant el mes d’octubre

• Venda de flors

• Servei de neteja de nínxols i sepultures monumentals

• Esqueles per al record

• Visites guiades organitzades pel museu d’ història de Sabadell per a conèixer aquest museu cultural a l’aire lliure.

Serveis reforçats el dia de Tots Sants
 • Ampliació del personal al cementiri per atenció a les famílies
 • Reforç especial del servei d’autobús entre la pl. del Vallès i el Poblenou
  • Dissabte 28 i diumenge 29 d’octubre
   • L4 / F4 cada 15 min, entre les 8.30 i les 14.30 h
  • Dimecres 1 de novembre
   • F4 cada 10 min, entre les 8.30 i les 14.30 h
   • F4 cada 15 min, entre les 14.30 i les 18.30 h
 • Punts d’atenció al ciutadà.
 • Trasllat de les oficines administratives de cementiri al cementiri històric i al cementiri nou per informar i atendre consultes
 • Control de seguretat i mobilitat amb la policia local
 • Serveis de neteja i gestió de residus
 • Servei preventiu sanitari amb ambulància
 • Posats de flors
Activitats especials

A les 12 h. Cerimònia laica en record dels difunts. A la Capella del Cementiri Vell

Tornar a dalt

Sant Adrià del Besòs

Activitats

Tanatori del Litoral

Missa en record als difunts
dijous, 2 de novembre, 18:00 H

Missa en record als difunts, amb acompanyament musical.
Lloc: Oratori del Tanatori del Litoral.

Homenatge pòstum laic
dijous 9 de novembre, 19:00 H

Missa en record als difunts, amb acompanyament musical.
Lloc: Oratori del Tanatori del Litoral.

Ambdues cerimònies són dirigides als difunts i familiars residents a Sant Adrià de Besòs, amb independència del lloc de defunció. Com cada any, les dues celebracions dedicaran un espai especial a esmentar els noms de les persones difuntes individualment, en cas que les famílies així ho demanin.

Web: www.tanatorilitoral.com

Tornar a dalt

Sant Boi de Llobregat

Activitats

2 de novembre

Tanatori Àltima Sant Boi
Cerimònia religiosa en memòria dels difunts – a les 17:00 hores

A l’oratori del Tanatori Àltima Sant Boi (Carrer Saragossa, 6, 08830 Sant Boi de Llobregat). Aforament limitat. Cal confirmar assistència al telèfon 900 230 238 (24 h).

Tornar a dalt

Sant Cugat del Vallès

Informació transports

Els dies 28 i 29 d’octubre i l’1 de novembre hi haurà transport especial al cementiri.

Horaris cementiri

Del 28 d’octubre al 2 de novembre, de 9 h a 18 h les nostres oficines romandran obertes de dilluns a divendres no festius i els dies 28 d’octubre i l’1 de novembre, de 9 h a 14 h.

Activitat especial

L’1 de novembre, a les 11 h, es resarà una pregària al cementiri.

Web: www.cementiridesantcugatdelvalles.com

Tornar a dalt

Sant Feliu de Llobregat

Activitats especials

Tanatori

L’arbre del record

Una iniciativa participativa i oberta a tothom que desitgi deixar un missatge en memòria dels seus éssers estimats difunts en una olivera -símbol de l’eternitat, la pau i la saviesa- que se situarà a l’entrada principal del Tanatori de Badalona.
Horari especial: Del 27 d’octubre al 5 de novembre, de 8.30 a 21.30 h

Cementiri

Horari especial: del 28 d’octubre al 2 de novembre, de 9 a 18 hores. 

La resta de dies, el cementiri manté l’horari habitual (de dilluns a divendres de 9 a 13 hores, dimarts i dijous de 15 a 18 hores, i diumenges i festius de 9 a 14 hores).

Activitats especials

L’arbre del record
del 27 d’octubre al 5 de novembre, en l’ horari d’obertura del cementiri

Una iniciativa participativa i oberta a tot hom que desitgi deixar un missatge en memòria dels seus éssers estimats difunts en una olivera -símbol de l’eternitat, la pau i la saviesa- que se situarà a l’entrada del cementiri de Sant Feliu de Llobregat.

Concert de música clàssica a la Capella del Cementiri
dimecres, 1 de novembre, de 10 a 12 hores.
Oració pels fidels difunts a la Capella del Cementiri
dimecres, 1 de novembre, 12 hores.
Rés del Sant Rosari
Dimecres, 1 de novembre, 17 hores.

Catedral de Sant Llorenç

Missa en record als difunts, amb acompanyament musical
dijous, 2 de novembre, 20:00 H

Web:www.tanatorisantfeliu.com

Església Parroquial de Sant Joan Baptista

Missa en record als difunts, amb acompanyament musical
dijous, 2 de novembre, 19:30 H

Web:www.tanatorisantfeliu.com

Tornar a dalt

Sant Just Desvern

Cementiri

Horari del cementiri

Del 24 d’octubre a l’1 de novembre, de 9 h a 18 h les oficines romandran obertes de dilluns a divendres de 9 h a 13 h; i els dies 28 i 29 d’octubre i l’1 de novembre, de 9 h a 13 h.

Activitat especial dia 1 de novembre

L’1 de novembre, a les 16.30 h, es resarà una pregària al cementiri.

Tornar a dalt

Sant Pere de Ribes

Cementiri

Horaris del cementiri

Del 25 d’octubre a l’1 de novembre, de 9 h a 18 h les oficines romandran obertes tots els dimecres feiners de l’any de 9 h a 13 h; i l’1 de novembre, de 9 h a 13 h i de 15 h a 18 h.

Activitat especial dia 1 de novembre

L’1 de novembre, a les 16.30 h, es resarà una pregària al cementiri.

Web: www.cementiridesantperederibes.com

Tornar a dalt

Sant Vicenç dels Horts

Cementiri

Horaris

Del 28 d’octubre al 2 de novembre, de 9 h a 18 h les oficines romandran obertes els dimecres no festius de 9 h a 15 h; i els dies 28 d’octubre i l’1 de novembre, de 9 h a 13.30 h.

Activitat especial:

 • El dia 2 de novembre, a les 12 h, se celebrarà una cerimònia a la Capella dels Màrtirs del cementiri.

Web: www.cementiridesantvicensdelshorts.com

Activitats

2 de novembre

Cementiri
Cerimònia a la Capella dels Màrtirs – a les 12:00 hores

Tornar a dalt

Sitges

Cmentiris de Sant Sebastià i Les Pruelles

Informació sobre transports

Utilitzin les línies d’autobusos que porten als dos cementiris (a la línia L1 indiquin al conductor que va al tanatori i els pujarà fins a la rotonda).

Horari cementiris

Del 23 d’octubre al 2 de novembre, de 9 h a 18 h. les oficines romandran obertes de dilluns a divendres, de 9 h a 20 h.

Servei de visites guiades gratuïtes

Dia 28 d’octubre, a les 11 h, al cementiri de Sant Sebastià. Reserva de places: 619 793 199

Web: www.cementirisdesitges.com 

Tornar a dalt

Tarragona

Cementiri de Tarragona

Horaris cementiri

Del 23 d’octubre fins al 2 de novembre, el recinte funerari romandrà obert ininterrompudament des de les nou del matí fins a les sis de la tarda, per tal de facilitar l’afluència de visitants.

Accessos

Del 28 d’octubre a l’1 de novembre també es podrà entrar al cementiri per la porta del Camí del Llorito —davant del pàrquing dissuasiu— en  horari de 9 a 18 hores i, el dia 2 de novembre, de 9 a 14 hores. L’objectiu d’aquesta segona entrada és facilitar l’accés a les persones amb mobilitat reduïda i, al hora, descongestionar l’entrada principal.

Com sempre, a l’entrada principal del cementiri els visitants trobaran un codi QR per consultar i cercar la ubicació de les persones in humades. El cementiri també posa a disposició de les persones amb mobilitat reduïda cinc cadires elèctriques.

Activitats especials

Sant Rosari
El dia 1 de novembre, a les 16 hores,

S’oficiarà el Sant Rosari, a la capella del mateix cementiri.

Santa Missa
 2 de novembre a les 9:00 H i 10:00 H

El dia 2, la diada dels fidels difunts, s’oficiarà la Santa Missa a les 9 hores (en català), a les 10 hores (en castellà) i a les 12 hores (en català).

Concert musical Recital pel record
1 de novembre a les 12 hores

De la mà de Mémora, el dia 1 de novembre a les 12 hores, a la plaça central del cementiri, tindrà lloc el concert musical Recital pel record, una mostra de respecte als difunts i un acompanyament a les famílies que visitin el cementiri aquell dia.

Tornar a dalt

Torelló

Activitats

1 de novembre, Tots Sants

Cementiri de Torelló
Concert de música en directe – 12:00 a 13:00 Hores

Serveis funeraris Xicoy ofereix la música en directe per acompanyar les famílies que visitin el cementiri.

Tornar a dalt

Terrassa

Cementiri Municipal de Terrassa

Activitats especials

 • Exposició “El simbolisme de la creu” Del 17 d’octubre a l’1 de novembre, a l’entrada del Cementiri. Funerària de Terrassa i el Museu de Terrassa presenten una reflexió sobre el Cementiri com a espai patrimonial de memòria col·lectiva. Aquesta vegada tractant el significat de la creu.
 • Acompanyament musical 1 de novembre S’habiliten 3 punts musicals per acompanyar la visita al Cementiri, durant el matí.
 • Visita guiada 22 d’octubre a les 11 h Lloc de trobada a la porta principal del Cementiri. Passejada pel Cementiri i visita comentada a l’exposició “El simbolisme de la Creu”, a càrrec del personal educatiu del Museu de Terrassa. Places limitades. Cal reservar cita prèvia, mitjançant el correu electrònic del Museu de Terrassa museudeterrassa@terrassa.cat. La inscripció és totalment gratuïta per a les persones participants.
 • Record de les persones difuntes, al temple multiconfessional 1 de novembre. A les 11 h, acte d’oració per al procés espiritual de les ànimes. Organitza: Comunitat Bahá’í. · A les 12.30 h, celebració eucarística en sufragi de les persones difuntes.

Serveis especials

 • Recollida domiciliària per a persones amb mobilitat reduïda (servei gratuït amb reserva prèvia, trucant abans del 30 d’octubre al 900 268 268) El dia 1 de novembre, de 9 a 18 h.
 • Venda de flors i complements L’oficina d’atenció del Cementiri ofereix durant tot l’any una àmplia gamma de productes per a la decoració de les sepultures. Entre el 20 d’octubre i l’1 de novembre també s’instal·laran diverses parades de flors i complements a la zona d’accés al recinte.
 • Autobús especial gratuït al Cementiri L’1 de novembre estarà operatiu un servei especial de transport públic de 9 a 18 h. Aquest autobús especial farà el recorregut des de l’Estació del Nord fins al Complex Funerari (mateixes parades que la Línia 1).
 • Ve hicle adaptat per al transport intern de persones amb dificultats de mobilitat. Durant els dies de més visites al Cementiri, s’ofereix aquest servei, per acompanyar les persones que ho necessitin a la sepultura i deixar-les després novament a l’entrada del recinte. El ve hicle adaptat estarà operatiu des del 25 d’octubre fins a l’1 de novembre, de 9 a 18 h.
 • Ampliació d’aparcament Els dies 28 i 29 d’octubre, i 1 de novembre s’amplia l’aparcament habilitant- hi la Zona Est.
 • Accessos per a vianants Per tal de facilitar l’entrada des de la zona ampliada, Funerària obre l’accés de la Zona Est els dies 28 i 29 d’octubre, i 1 de novembre. Les persones que ens visitin durant aquests dies també podran accedir al recinte per la porta de la Zona Bosc. Com és habitual, l’1 de novembre estarà operatiu l’accés del Camí dels Monjos.

Tornar a dalt

Valls

Cementiri de Valls

Horari cementiri

Durant els dies 30 i 31 d’octubre i l’1 de novembre, el cementiri municipal estarà obert de forma ininterrompuda des de les 8 del matí fins a les 6 de la tarda. A més, durant el matí del dia de Tots Sants, l’1 de novembre a les 11.30 h, tindrà lloc al mateix cementiri de Valls el Recital pel Record.

Activitats especials

Concert

En concret, durant el matí s’interpretaran peces musicals amb un repertori molt variat, des del Barroc passant pel Clàssic, fins a la música més actual. Aquest recital musical està patrocinat per l’empresa de serveis funeraris Mèmora.

Serveis reforçats

D’altra banda, des de la Regidoria de Mobilitat de l’Ajuntament de Valls i Forbus, es reforçarà el servei de bus urbà pel Dia de Tots Sants. Per facilitar així l’accés al cementiri a tota la ciutadania vallenca i donar més cobertura i servei. S’aconsella que si una persona està interessada a agafar el bus, aixequi la mà per tal que s’aturi a recollir-la.

Tornar a dalt

Vic

Horari especial

Del 24 d’octubre al 2 de novembre, el cementiri es podrà visitar des de les 9 del matí fins a les 6 de la tarda de forma ininterrompuda.

Activitats especials

Per quart any consecutiu s’oferirà música en directe al cementiri per Tots Sants. Enguany les peces musicals seran interpretades per la nova Associació Moments Musicals, formada per exalumnes de l’Escola de Música Municipal i Conservatori (EMVic), que s’ha creat amb l’objectiu de promoure músics joves i locals perquè la música pot aportar valors positius en la vida de les persones.

Tothom que visiti el cementiri per Tots Sants podrà gaudir de peces musicals interpretades en diferents punts del cementiri des de les 11 del matí fins a les 2 del migdia i de 3 a 6 de la tarda.

Tornar a dalt

Viladecans

Horaris del cementiri

Del 24 d’octubre a l’1 de novembre, de 9 h a 20 h les nostres oficines romandran obertes de dilluns a dissabte de 9 h a 13 h i de 15 h a 18 h; i els diumenges i festius, de 9 h a 13 h.

Activitats especials dia 1 de novembre

Pregària
1 de novembre a 16:30 H

L’1 de novembre, a les 16.30 h es resarà una pregària al cementiri.

servei de visites guiades gratuïtes
5 de novembre, des de les 11:30 H

El dia 5 de novembre, des de les 11.30 h fins a les 13  Reserva de places: 936 352 985 o arxiumunicipal@viladecans.cat (aforament limitat a 25 persones màxim).

Web: www.cementirideviladecans.com

Tornar a dalt

Vilanova i la Geltrú

Horaris del cementiri

Del 23 d’octubre al 2 de novembre, de 9 h a 18 h. La setmana del 23 al 31 d’octubre les oficines romandran obertes de dilluns a diumenge de 9 h a 13 h i de 15 h a 18 h; i l’1 i 2 de novembre de 9 h a 18 h ininterrompudament.

 Activitats especials

Pregària
2 de novembre, a les 16:00 H

El 2 de novembre, a les 16 h es resarà una pregària davant de la capella del cementiri

Servei de visites guiades gratuïtes
21 i 28 d’octubre, a les 11 h

Reserva de places per correu electrònic (ARC Gestió cultural): info@artcultural.cat (aforament limitat a 25 persones per ruta).

Web: www.cementiridevilanovailageltru.com

Tornar a dalt