Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)

Exterior del tanatori altima a LavernL’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde de Subirats, Pere Pons; Albert Ruiz, rector de la Parròquia de Sant Pere de Lavern; i Josep Ventura, del grup funerari Àltima.

19 de Juliol de 2014.- L’alcalde de Subirats, Pere Pons, i el rector de l’Església Parroquial de Sant Pere de Lavern, Albert Ruiz, han assistit aquest matí a la jornada de portes obertes del nou equipament funerari d’Àltima a Subirats (Alt Penedès). Les noves instal·lacions, ubicades a la Plaça de l’Església s/n de Lavern, han comptat també amb la presència de Josep Ventura, director general de Serveis Funeraris d’Àltima, el grup que gestiona l’equipament, i amb l’assistència d’altres autoritats i entitats locals.


La nova sala de vetlla de Lavern es va posar en marxa el maig passat i dóna servei als habitants de Subirats, apropant així el servei funerari a les famílies que passen per un procés de defunció i evitant que s’hagin de desplaçar a altres poblacions. La proximitat amb l’Església Parroquial de Sant Pere de Lavern i amb el cementiri permet, a més, que el pas de la vetlla a la cerimònia de comiat i a l’enterrament es pugui fer a peu. Les instal·lacions es troben ben connectades amb les principals vies de comunicació i només a deu minuts de Sant Sadurní d’Anoia.

Sobre Àltima

Àltima és el grup funerari català capdavanter en la gestió de serveis funeraris, crematoris i cementiris. Neix de la unió de tres empreses familiars –Ventura, Fenés i Viñas-, amb més de 300 anys d’experiència al sector funerari i un equip humà de més de 300 professionals.
Actualment l’empresa ofereix serveis funeraris a 24 poblacions del Penedès, a través dels tanatoris de Vilafranca i L’Arboç i la nova sala de vetlla de Lavern. A Catalunya, Àltima gestiona un total de 26 tanatoris, cinc complexos crematoris i 16 cementiris, principalment a les províncies de Barcelona i Girona. A més dels centres del Penedès, el grup gestiona també el Tanatori Gran Via L’Hospitalet, el Tanatori Ronda de Dalt a Barcelona, i els serveis funeraris de Sant Boi-Baix Llobregat, així com els tanatoris de Sitges o Vilanova i la Geltrú. Àltima realitza la gestió directa del cementiri comarcal Parc de Roques Blanques, situat al terme municipal del Papiol (Barcelona). www.altima-sfi.com