Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)

L’empresa funerària impulsa una acció solidària des dels tanatoris ronda de Dalt, Sant Andreu-Nou Barris i l’Hospitalet Gran Via per recaptar fons per a aquesta entitat benèfica.

Sant Boi de Llobregat (Barcelona) – Amb motiu del Dia Internacional de la lluita contra el Càncer Infantil, que es commemora cada 15 de febrer, Àltima ha organitzat una acció solidària en suport a la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia. L’objectiu d’aquesta col·laboració ha estat recaptar fons per a aquesta entitat benèfica que treballa per millorar la qualitat de vida d’infants i joves malalts de càncer o altres malalties greus.

L’acció impulsada per Àltima ha consistit en la venda de rajoles de xocolata solidàries de la Fundació Enriqueta Villavecchia, “La xocolata per cuidar la Vida”, a través de les parades solidàries que l’empresa funerària ha instal·lat a tres dels centres que gestiona a Barcelona i Hospitalet de Llobregat: Tanatori Àltima Ronda de Dalt, Tanatori Àltima Sant Andreu – Nou Barris i Tanatori Àltima L’Hospitalet Gran Via. Els diners recaptats per la venda d’aquestes xocolatines anirà íntegrament destinat a les diverses activitats i projectes que la fundació oncològica infantil du a terme.

“Fa anys que des d’Àltima donem suport a entitats solidàries com la Fundació Enriqueta Villavecchia, que treballen per millorar la qualitat de vida dels pacients amb càncer i llurs famílies i les acompanyen en un dels moments més difícils del a vida. Creiem que la implicació en causes socials com aquesta resulta imprescindible per ajudar les persones més vulnerables i contribuir a fer visible una malaltia que encara és molt tabú a la nostra societat”, remarca Montse Reymóndez, gerent d’Àltima a Barcelona.

Constituïda a Barcelona l’any 1989, la Fundació Oncològica Infantil Enriqueta Villavecchia desenvolupa diverses línies de treball en coordinació amb els hospitals de referència del país, des d’atenció social a les famílies, cures pal·liatives pediàtriques i voluntariat, fins a l’organització d’activitats per a infants i joves en tractament, suport a la formació i la investigació o comunicació i sensibilització envers el càncer infantil i altres malalties greus, entre altres.