Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)
Àltima col·labora aquest mes de novembre en les diferents sessions organitzades sobre la presència Cristiana a Figueres

Figueres – Àltima col·labora aquest mes de novembre en les diferents sessions organitzades sobre la presència Cristiana a Figueres, en el marc de la celebració de l’acte “Mil anys de presència Cristiana”, organitzat per la Parròquia de Sant Pere, juntament amb la Fundació Vergés Ginjaume.

A les diverses taules rodones han intervingut diferents personalitats de la ciutat, que han fet un repàs a les aportacions que ha fet el cristianisme a Figueres en els darrers segles d’història en els àmbits sanitari, assistencial, social i en el món de l’educació.

Les trobades s’organitzen en el marc de la celebració del mil·lenari de la Parròquia de Sant Pere de Figueres.

Entre els ponents de les conferències, es troben Mossèn Miquel Àngel Ferrés, que va presentar el cicle; l’exalcalde de la ciutat i economista, Joan Armangué; el gerent de la Fundació Salut Empordà, Martí Masferrer; l’advocat Josep Menchón, moderador dels debats; i Mossèn Esteve Sureda, antic rector de Sant Pere de Figueres i actual delegat de Càritas Diocesana, entre altres.

Les taules rodones s’estan duent a terme els dies 4, 11, 18 i 25 de novembre al Cercle Sport de Figueres, a les 19 de la tarda.

Els temes abordats a les jornades fins ara han estat l’Església Figuerenca i la seva aportació a la cohesió social de la ciutat i la presència al món sanitari i assistencial. Aquest dilluns 18 es parlarà sobre la presència al món educatiu, i el pròxim dilluns 25 sobre la presència al món social, tancant així el cicle de conferències.