Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)

Altima_Sancho-de-Avila_01Juliol 2014

El grup funerari Àltima ha incorporat dues noves oficines d’atenció a les famílies a Barcelona, una a l’Hospital Clínic i l’altra al carrer Sancho de Ávila número 9 (baixos). Des d’aquests nous emplaçaments a la capital catalana, l’empresa pot oferir assessorament personalitzat i facilitar la tramitació de tot tipus de serveis funeraris les 24 hores tots els dies de l’any.

“Amb aquestes dues noves dependències d’Àltima volem apropar-nos encara més a Barcelona on ja operem a través del Tanatori Ronda de Dalt, i seguir consolidant la nostra posició a la ciutat”, explica Josep Ventura, director general de Serveis Funeraris d’Àltima, i afegeix que “les noves oficines de l’Hospital Clínic i de Sancho de Ávila evitaran desplaçaments innecessaris a moltes famílies que requereixin informació i gestió dels nostres serveis en aquests punts de la ciutat”.

D’una banda, el despatx d’Àltima a l’Hospital Clínic està situat a la planta 0 del centre hospitalari i compta amb una superfície de 25 m², on disposa de tots els elements necessaris per prestar la millor atenció a les famílies, que és personalitzada les 24 hores del dia, de dilluns a diumenge.

Pel que fa a les noves dependències de Sancho de Ávila 9, baixos (just davant del tanatori), tenen 62 m² i compten amb recepció i tres despatxos per a l’atenció de famílies. L’atenció és presencial de 8 a 21 hores, de dilluns a diumenge.

A més dels centres i oficines de Barcelona, Àltima gestiona diversos tanatoris a l’àrea metropolitana: el de Gran Via L’Hospitalet, a Bellvitge, Sant Boi, El Prat de Llobregat, Sant Just Desvern, Sant Joan Despí, Sant Vicenç dels Horts, Gavà, Corbera, Vallirana i Pallejà. Així mateix, l’empresa està finalitzant la construcció de dos nous tanatoris, el d’Hospitalet Ronda, a la zona de La Remunta de L’Hospitalet de Llobregat, i el de Viladecans, la inauguració dels quals està prevista per al darrer quadrimestre de l’any. A l’àrea metropolitana Àltima compta també amb oficines a diversos hospitals, com ara al Moisès Broggi de Sant Joan Despí, i al de la Creu Roja de L’Hospitalet. A més, s’encarrega de la gestió integral del cementiri comarcal de Roques Blanques, al Papiol.