Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)

AVÍS IMPORTANT. Com a mesura de prevenció del coronavirus COVID-19, Funerària de Terrassa anul·la la present edició del cicle “El cinema i la mort”. Lamentem les molèsties.

Els dimarts d’abril, Funerària de Terrassa ofereix a la ciutadania la possibilitat de gaudir de pel·lícules relacionades amb la temàtica de la mort. La reflexió sobre la mort es considera un tabú social sovint, i l’objectiu de l’empresa municipal és ajudar a normalitzar l’acceptació de l’esmentada temàtica. Amb aquesta voluntat, Funerària organitza el cicle “El cinema i la mort” des de l’any 2003.

El cinema Catalunya serà l’espai que acollirà les projeccions, durant quatre setmanes consecutives, tots els dimarts d’abril.

L’empresa municipal organitza “El cinema i la mort” des de l’any 2003

El llargmetratge que inaugurarà el cicle aquest 2020 serà ¡Ay, mi madre! La segona pel·lícula, El viaje de sus vidas, es projectarà el 14 d’abril. El dimarts 21 hi ha prevista l’exhibició de Yo, él y Raquel. Com a tancament, Funerària ha programat Book Club.

Les projeccions es fan al cinema Catalunya (carrer de Sant Pere, 9) a les 17 i a les 19.30 hores. La reserva de seients implica la donació de dos euros, que es dedica, com altres anys, íntegrament, al centre de distribució social d’aliments El Rebost. La recollida de les acreditacions de reserva es pot fer al cinema Catalunya a partir del dimecres anterior a cada projecció, de 18 a 22 hores.