Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)

rebost-solidari-sabadell

Novembre 2015

L’empresa de Serveis Funeraris Torra S.A.de Sabadell i els seus treballadors han lliurat una aportació de 3.885 euros al Rebost Solidari de la mateixa ciutat. Aquesta quantitat serà destinada a dos objectius, per una banda l’alimentació infantil de nadons de entre 0 i 12 mesos i en segon lloc a l’adquisició de productes d’higiene personal.

Conscients de la situacio actual d’inestabilitat econòmica i les consegüents mancances per a les persones més necesitades. Torra S.A. té la intenció de mantenir aquest tipus de col·laboració amb entitats solidàries com l’esmentat Rebost Solidari de Sabadell.

Torra S.A. es va constituir en els seus orígens com a una empresa familiar del sector de la fusta. A mitjans del segle passat va reconduir la seva activitat i es va transformar en una empresa especialitzada en la prestació de Serveis Funeraris. Actualment, l’empresa està representada per la quarta generació de la família Torra, néts del senyor Cristóbal, conjuntament amb la família Izard de la Peña.

L’activitat de l’empresa abasta els municipis de Sabadell, Castellar del Vallès, Caldes de Montbui i Sant LLorenç Savall.

El Tanatori de Sabadell i seu social de l’empresa, fou inaugurat el 1992 i des d’aleshores ha estat objecte d’un procés d’ampliació i obres de millora que va concloure el 2007 disposant actualment de 10 tanatosales, sala de cerimònies amb capacitat per a 250 persones, cafeteria i floristeria, el taller de la qual es troba en el mateix tanatori.