Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)

Barcelona – El divendres 15 de març, Asfuncat, l’Associació d’Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya, va celebrar la festivitat del seu patró, Sant Josep d’Arimatea. Enguany l’organització ha anat a càrrec de Funerària Selva, del Vendrell, Tarragona.

En un ambient lúdic que congregà una representació majoritària i significativa del sector, els associats van gaudir d’un fantàstic programa cultural que va començar al restaurant Xaloquell, on vam compartir bon esmorzar per iniciar la celebració amb la màxima energia.

Seguidament, vam sortir en autocar direcció a l’Església parroquial de Sant Salvador del Vendrell, on es va celebrar la tradicional missa del Patró. Declarada bé cultural d’interès local, a l’església de Sant Salvador, del segle XV, hi destaca la magnífica portalada barroca, amb una fornícula on hi ha la imatge del Salvador, obra del picapedrer Pere Cañellas, del 1786, i el campanar de base quadrada i cos octogonal, obra de Joan Antoni Rovira, del 1769.

A continuació vam traslladar-nos als Cellers Avgvstvs Forum, on vam descobrir aquest extraordinari celler situat en un entorn idíl·lic rodejat de vinyes amb vista al Mediterrani i a Sant Vicenç de Calders, i on ens van obsequiar amb un tast dels millors vins i vinagres artesans.

Seguidament, vam desplaçar-nos a la Casa Museu Pau Casals, per conèixer la vida i l’obra d’un dels músics catalans més universals i gaudir d’una audició de violoncel.

Culminem la nostra celebració al restaurant Xaloquell, amb un fantàstic àpat en la millor companyia.

En nom de tots els participants, el president d’Asfuncat, Josep Maria Mons, agraeix al soci amfitrió, Funerària Selva, la seva hospitalitat i magnífica organització.

Ens retrobem de nou l’any vinent!

+ info: Laura Clavaguera · premsa@funeraries.cat · 669 414 556