Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)

Badalona, 15 de gener de 2019.- PFB – Serveis Funeraris ha tancat un any que ha estat marcat per la celebració del 15è aniversari del tanatori de Badalona. Arran de l’efemèride, s’han dut a terme diversos actes que s’han estès a la ciutat de Badalona, alguns d’ells en col·laboració amb altres entitats. com l’acord que s’ha establert per primera vegada amb el Club Joventut de Badalona i que estarà vigent aquest 2019. Per Ana M. Gassió, gerent de PFB-Serveis Funeraris, “ha resultat ser un any molt especial que hem volgut compartir amb totes les persones que ens fan confiança. Hem treballat i ho continuarem fent seguint la nostra vocació de servei i, fidels a aquest principi, esperem continuar creixent al costat de la població que ens ha vist néixer”.

L’acord amb la Penya i el llançament d’un nou servei han marcat el final d’un any d’aniversari

Per aquest motiu, també ha estat l’any en què s’ha posat en marxa la possibilitat de confeccionar pressupostos online (una iniciativa pionera al sector que suposa un pas més cap a la transparència); s’ha integrat l’aplicació Alife a tots els serveis que permet compartir la memòria del difunt amb amics i familiars; i l’oficina al centre de la ciutat, inaugurada el 2017, ha pres més protagonisme acollint diferents actes apropant-se a la població de Badalona, com és el cas de la xerrada impartida pel filòsof i teòleg Francesc Torralba o les mostres de personatges cèlebres de la ciutat. Aquestes han estat algunes de les iniciatives dutes a terme per PFB aquest 2018 en el marc de l’aniversari.

L’alternativa per a majors de 70 anys i persones no assegurables

Com a colofó, la companyia ha establert un nou servei que permet preparar, decidir i planificar el propi funeral. Es tracta d’ANTICIPA(T), amb el qual PFB – Serveis Funeraris ofereix la possibilitat de deixar establerts, en vida, tots els detalls que la persona vulgui pel seu darrer comiat amb la garantia que es compliran les seves voluntats tal com les hagi disposat. A més de poder planificar la despesa funerària i deixar pagat el propi funeral, aquest servei ofereix una tranquil·litat familiar en moments difícils ja que evita que s’hagin de prendre decisions complicades.

Aquest nou servei contempla, a més, un assessorament legal expert per orientar sobre tots els recursos existents a l’hora de deixar establertes les darreres voluntats com és el testament, el testament vital i/o apoderament en cas de necessitat. ANTICIPA(T) està dirigit a qualsevol persona major de 70 anys i també s’hi poden acollir els menors de 70 anys no assegurables. Segons Gassió, “amb ANTICIPA(T) pretenem facilitar la planificació d’un futur que indefectiblement arribarà i, així, evitar que els familiars i persones properes hagin de prendre decisions que només ens haurien de pertocar a nosaltres mateixos”.

PFB-Serveis Funeraris reforça, d’aquesta manera, el seu servei cap a l’usuari com una companyia que compta amb la solidesa que atorguen gairebé 100 anys de trajectòria al sector.