Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)

5 de maig de 2022 // 13.30 hores

Badalona. Amb motiu del 75 aniversari de la seva constitució, PFB Serveis Funeraris organitza un acte commemoratiu el proper dijous, 5 de maig, a les 13.30 hores, al Museu de Badalona.

A l’acte intervindrà Ana M. Gassió, directora general de PFB Serveis Funeraris, empresa propietària i gestora del Tanatori de Badalona, que repassarà l’evolució de la histria funerària de la ciutat des de les primeres dècades del segle passat fins a l’actualitat, a través d’un cronograma visual elaborat amb la col·laboració del Museu de Badalona.

Així mateix, la presentació comptarà amb la participació d’Àlex Montornès, primer tinent d’Alcaldia i regidor d’Impuls de Ciutat i Reconstrucció COVID de l’Ajuntament de Badalona; i de Margarida Abras, directora del Museu de Badalona.

DIA: dijous 5 de maig de 2022
HORA: 13.30 hores
LLOC: Museu de Badalona Plaça de l’Assemblea de Catalunya, 1
08911 Badalona

HI INTERVINDRAN:

  • Àlex Montornès, primer tinent d’Alcaldia i regidor d’Impuls de Ciutat i Reconstrucció COVID de l’Ajuntament de Badalona
  • Margarida Abras, directora del Museu de Badalona
  • Ana M. Gassió, directora general de PFB Serveis Funeraris

Per a més informació confirmació d’assistència:
Montse Augé – mauge@tinkle.es -607 953 798
Montse Castellana – mcastellana@tinkle.es 679 983 310

Sobre Tanatori de Badalona

Des de la seva posada en funcionament, l’any 2003, el Tanatori de Badalona s’ha convertit en un centre referent a l’àrea metropolitana de Barcelona, on presta un servei funerari complet i de qualitat des d’una única instal·lació.
L’equipament compta amb serveis de tanatori, crematori i inhumació de cendres, cosa que permet que les famílies usuàries puguin dur a terme la totalitat del cicle funerari sense haver-se de desplaçar.

Construït i gestionat per PFB Serveis Funeraris, el Tanatori de Badalona ofereix un servei totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de les famílies les 24 hores dels 365 dies de l’any.

PFB Serveis Funeraris

Constituïda l’any 1947, continuant la tasca iniciada a principis dels anys 30 per Funerària de Badalona, Pompas Fúnebres de Badalona (PFB Serveis Funeraris) està especialitzada en la prestació de serveis funeraris i de cementiris. L’empresa compta amb sis tanatoris distribuïts a les comarques del Barcelonès, Baix Llobregat i Maresme, concretament a les poblacions de Badalona, Sant Feliu de Llobregat, Montgat, Premià de Mar, Teià i Alella. També s’encarrega de la gestió dels cementiris de Montgat i Sant Feliu de Llobregat, així com dels serveis de manteniment i inhumació dels dos cementiris municipals de Badalona. Així mateix, l’empresa cogestiona el Tanatori del Litoral, a Sant Adrià de Bessós, el primer equipament funerari de la població, amb cinc sales de vetlla, servei d’incineració un espai per a la inhumació de cendres.

PFB Serveis Funeraris està integrada per més de 60 professionals que s’adapten de manera flexible a les necessitats de les famílies. En aquest sentit, es caracteritza per oferir uns serveis amb la professionalitat de les grans companyies peró amb l’atencipó ropera i personalitzada de les funeràries tradicionals.

Des de 2004, PFB compta amb la certificació ISO 9001 que avalua la gestide qualitat i excel·lència del servei. A més, l’empresa és un referent a nivell europeu en el tractament dels difunts i un centre formador en aquesta disciplina, amb gairebé el 100 % de l’equip amb titulació reconeguda.