Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)

ANUL·LADA

AVÍS IMPORTANT. Com a mesura de prevenció del coronavirus COVID-19, Funerària anul·la la visita guiada programada per aquest diumenge 15 de març”. Lamentem les molèsties.

AVISO IMPORTANTE. Como medida de prevención del coronavirus COVID-19, Funerària anula la visita guiada prevista para este domingo 15 de marzo. Lamentamos las molestias.

Funerària i el Museu de Terrassa s’afegeixen als actes commemoratius del Dia Internacional de les Dones amb una nova edició de la visita comentada al cementiri municipal “Dones al jardí de la memòria”, i la programació de la itinerància de l’exposició amb el mateix títol al Casal de la Dona.

La visita guiada al cementiri, que està prevista pel diumenge 15 de març a les 11 del matí, seguirà un itinerari per les sepultures de vàries dones que reposen al nostre cementiri i que, en l’escenari contemporani terrassenc (segles XX i XXI) formen part de la història local. Durant el recorregut guiat, que anirà a càrrec del personal educatiu del Museu, es farà una aproximació a la biografia d’aquestes persones i un record de l’empremta que han deixat a la ciutat. El punt de trobada serà l’entrada del cementiri.

Les places són limitades, i per a participar, cal fer inscripció prèvia en el telèfon 900 268 268.

L’activitat és gratuïta.

La visita comentada “Dones al jardí de la memòria” es va programar per primera vegada dins dels actes commemoratius de la festivitat de Tots Sants de l’any 2019. L’activitat, que es va fer el 19 d’octubre de 2019, va tenir una excel·lent acollida per part del públic participant, i les places disponibles es van exhaurir ràpidament. L’acte complementava l’exposició amb el mateix títol que es va poder visitar al cementiri fins a l’1 de novembre.

Aquest mes de març, i també dintre dels actes commemoratius del Dia Internacional de les Dones, s’ofereix una nova oportunitat de conèixer l’exposició, en aquesta ocasió al Casal de la Dona (carrer de Galileu, 119). La mostra es pot visitar entre el 9 i el 30 de març, de dilluns a divendres de 17 a 20 hores, i els dimecres de 10 a 12 h, i complementa la visita guiada al cementiri del dia 15 de març.

El Museu programa la itinerància de les exposicions que produeix amb Funerària per altres espais municipals, com els centres cívics i les biblioteques municipals. Al web del Museu es pot consultar més informació sobre dates i ubicacions.