Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)

El memorial en record dels fills perduts durant la gestació, el part o pocs dies després de néixer ha estat creat per Àltima i ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova.

S’ubica al cor del cementiri municipal, als peus d’una olivera i acompanyat d’unes papallones de ceràmica, com a símbol del cicle de la vida, la puresa i l’esperança

El proper dijous 9 de març, el Cementiri Municipal de Vilanova i la Geltrú presenta un nou espai dedicat al dol gestacional, perinatal i neonatal. La finalitat del memorial és donar resposta a un tipus de dol existent a la societat, amb el propòsit de contribuir a la conscienciació sobre la mort per la pèrdua d’un fill o filla durant la gestació, el part o poc després de néixer.

L’acte comptarà amb la intervenció de l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Olga Arnau, i de Joan Ventura, conseller delegat d’Àltima, empresa concessionària del cementiri de Vilanova i la Geltrú. A més, també reunirà el representant de Petits amb llum, Daniel Bonabia, entitat sense ànim de lucre que acompanya mares, pares i famílies que han patit la pèrdua prematura d’un fill, durant l’etapa gestacional, perinatal o neonatal.

CONVOCATÒRIA DE PREMSA

Acte d’inauguració:

Espai memorial per al dol gestacional, perinatal i neonatal al Cementiri de Vilanova i la Geltrú

Dia: Dijous, 9 de març de 2023

Hora: 10 hores

Lloc: Cementiri Municipal de Vilanova i la Geltrú (Avda. de Vilafranca del Penedès, s/n)

Hi intervindran:

  • Olga Arnau, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú
  • Daniel Bonabia, Petits amb llum
  • Joan Ventura, conseller delegat d’Àltima

Per a més informació o confirmació d’assistència:

Montse Augé – mauge@tinkle.es – 607 953 798
Montse Castellana – mcastellana@tinkle.es – 679 983 310