Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)

L’equipament funerari badaloní, gestionat per PFB Serveis Funeraris, col·labora amb aquesta entitat del barri de Pomar per contribuir a la millora de la qualitat de vida de les persones en situació de pobresa i vulnerabilitat

Badalona (Barcelona) – Amb l’objectiu de sumar esforços en el suport i acompanyament de les persones més desafavorides del barri badaloní de Pomar, el Tanatori de Badalona col·labora amb la Fundació Domus Misericordiae Sant Josep. A través d’aquest suport, el centre badaloní gestionat per PFB Serveis Funeraris posa de manifest, un cop més, el seu compromís social amb les persones i l’entorn a les diverses zones on presta servei, amb èmfasi especial a la ciutat de Badalona.

L’empresa de serveis funeraris amb seu a Badalona suma així esforços amb una nova entitat de la ciutat per millorar la qualitat de vida de les persones, en especial, d’aquelles que es troben en situació de pobresa i vulnerabilitat. Per a Ana Gassió, directora general de PFB Serveis Funeraris “estem plenament compromesos amb Badalona, per això creiem essencial implicar-nos-hi socialment a través d’iniciatives que n’impulsin el desenvolupament i, sobretot, que afavoreixin la millora de les condicions de vida de les persones. Amb el nostre suport a la Fundació Domus Misericordiae Sant Josep, volem fomentar la gran tasca social que du a terme l’entitat”. En aquest sentit, la contribució del Tanatori de Badalona permetrà continuar fent possible les diverses activitats de la fundació, que es canalitzen a través de projectes diversos, com el d’acompanyament i visites, repartiment de roba i aliments o reparacions domèstiques, fent atenció especial als col·lectius més vulnerables de Pomar, com les persones grans o amb discapacitat.

La implicació de PFB amb la Fundació Domus Misericordiae Sant Josep se suma a altres compromisos socials que l’empresa funerària manté a la ciutat a través del Tanatori de Badalona, amb entitats i projectes com la Fundació Privada Ateneu Sant Roc, Càritas Diocesana o Llars Horitzó, a més d’altres col·laboracions en l’àmbit cultural com l’Orfeó Badaloní o el Museu de Badalona.

La Fundació Domus Misericordiae Sant Josep va néixer el 2017 a la parròquia de Sant Sebastià de Badalona, ubicada al barri de Pomar. Creada amb la voluntat d’assumir i enfortir l’activitat social i d’assistència a la comunitat parroquial, impulsa actualment diversos projectes per ajudar les famílies més vulnerables del territori. Una tasca que la fundació du a terme amb un equip de més de 60 voluntaris i el suport d’entitats com PFB Serveis Funeraris, entre altres.