Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)

CONVOCATÒRIA DE PREMSA: 29 de febrer de 2024 // 18 hores // Sala Betúlia (Badalona)

El nou recull fa una selecció de títols del fons bibliogràfic especialitzat que acull la Biblioteca de Can Casacuberta, cedit en part per PFB Serveis Funeraris

Us convidem a la presentació de la guia de lectura El dol i la pèrdua, una eina pràctica que inclou una selecció acurada de lectures dedicades a aquesta temàtica dirigida a adults i infants, que tindrà lloc el proper dijous 29 de febrer, a les 18 hores, a la Sala Betúlia de Badalona (C/ Enric Borràs 43-47).

Elaborat per Bababiblios amb la col·laboració de PFB Serveis Funeraris i el Tanatori de Badalona, el recull de títols de la nova guia forma part del fons bibliogràfic especialitzat en dol i pèrdua que acull la Biblioteca de Can Casacuberta de Badalona. Un fons cedit en part per PFB Serveis Funeraris, que des de 2013 hi ha contribuït amb la donació de més d’un centenar de llibres.

La presentació de la nova guia, que vol posar en valor aquest fons especialitzat i facilitar-ne l’accés a qualsevol usuari tant de Badalona com de la resta de biblioteques de la Diputació de Barcelona, comptarà amb la presència d’Imma Casals, directora de la Biblioteca Can Casacuberta, Ana Gassió, directora general de PFB Serveis Funeraris, i Carla Borràs, psicòloga especialitzada en l’acompanyament al dol. L’acte també acollirà un col·loqui dedicat a la pèrdua i el dol obert a totes les persones assistents.

Presentació – col·loqui de la guia de lectura ‘El dol i la pèrdua’

  • DIA: dijous, 29 de febrer de 2024
  • HORA: 18 hores
  • LLOC: Sala Betúlia (C/ Enric Borràs, 43-47, Badalona)

HI INTERVINDRAN:

  • Imma Casals, directora de la Biblioteca Can Casacuberta
  • Ana Gassió, directora general de PFB Serveis Funeraris
  • Carla Borràs, psicòloga especialitzada en l’acompanyament al dol

Per a més informació o confirmació d’assistència: