Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)
El Tanatori de Badalona organitza el concert commemoratiu ‘Música per la vida’

Cartell del concert commemoratiu ‘Música per la vida’

El Tanatori de Badalona organitza el concert commemoratiu ‘Música per la vida’. L’actuació musical ret homenatge als difunts de les famílies que han passat pel centre badaloní des de la seva posada en marxa fa 15 anys. El concert anirà a càrrec d’A Grup Vocal, pertanyent a l’Orfeó Badaloní, i tindrà lloc a l’espai Camí del repòs, ubicat als jardins del tanatori.

L’espai del Camí del repòs, ubicat als jardins del Tanatori de Badalona (Carretera de Can Ruti s/n – Parking 2), acollirà el proper dijous 20 de setembre a les 19 hores el concert “Música per la vida”. L’actuació musical es fa en el marc del 15è aniversari del tanatori, en homenatge als difunts que durant aquests anys han passat pel centre. El concert anirà a càrrec d’A Grup Vocal, que forma part de l’Orfeó Badaloní i és una de les formacions vocals amb més espectacle sobre l’escenari, amb una gran potència vocal i coreografies plenes d’energia. Format per 12 cantants i dirigits per Marc Sambola. A Grup Vocal interpretarà temes d’ara i de sempre al concert del proper dijous. Des dels ja clàssics d’aquí com “Paraules d’amor”, de Serrat, o “L’Empordà”, de Sopa de Cabra, fins a temes internacionalment coneguts com “Somebody to love”, de Queen, o els èxits més recents com “Hips don’t lie”, de Shakira, o “Geronimo”, de Sheppard, entre altres.

L’acte és d’accés gratuït. Per assistir-hi com a públic, cal contactar amb PFB-Serveis Funeraris abans del proper 20 de setembre al telèfon 93 497 0 497 o al correu electrònic info@pfb-serveisfuneraris.com.

Concert commemoratiu Tanatori de Badalona – 15 anys
‘Música per la vida’, a càrrec d’A Grup Vocal

Dia: dijous 20 de setembre de 2018
Hora: 19 hores
Lloc: Espai Camí del repòs – Tanatori de Badalona
Carretera de Can Ruti s/n – Aparcament número 2 / 08915 Badalona

Per a més informació o confirmació d’assistència (mitjans de comunicació):
Montse Augé – mauge@tinkle.es – 93 238 64 92 / 607 953 798
Montse Castellana – mcastellana@tinkle.es – 93 545 12 35 / 679 983 310