Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)
Badalona (Barcelona) – Avui té lloc l’audició de l’òpera Norma de Vincenzo Bellini, que tancarà la temporada del cicle Audicions d’òpera amb Ferran Compte, de l’Orfeó Badaloní. L’acte, que tindrà lloc a les 19 hores a l’Espai Betúlia, compta amb el suport del Tanatori de Badalona, com a fruit de l’acord de col·laboració que PFB Serveis Funeraris manté amb l’Orfeó Badaloní.
 
L’audició Norma de Bellini estarà comentada pel divulgador musical Ferran Compte, que descobrirà les curiositats d’aquesta tragèdia lírica, basada en l’obra Norma, ou l’infanticide d’Alexandre Soumet.
 
Norma, que fou estrenada a La Scala de Milà el 1831, és l’obra mestra i més universal de Vincenzo Bellini. Consta de dos actes, amb llibret de Felice Romani, i es considera una de les òperes més rellevants del bel canto per l’ària Casta diva, en què la protagonista dedica una pregària a la Lluna.
 
Les entrades a l’acte són lliures, amb aforament limitat, per la qual cosa es recomana inscripció prèvia. Més detalls sobre l’audició i assistència com a públic en aquest enllaç.