Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)

El proper dijous dia 8 de febrer, el sector funerari català està convocat a Barcelona a un esmorzar de treball organitzat per PANASEF i l’AESFC. L’acte es celebrarà a les 10:00 del matí a l’hotel Apolo Tryp de l’avinguda del Paral·lel i estarà presentat per el sr. Alfredo Gosálvez, Secretari General de PANASEF i per el sr. Josep Maria Mons, president de l’Associació d’Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (ASFUNCAT).

PANASEF està organitzant un seguit d’Esmorzars de Treball per diferents ciutats amb l’objectiu d’acostar el treball de l’associació, explicar les novetats normatives del sector i presentar el Fòrum 2018.

Aquests Esmorzars, que estan oberts a tot el sector (funeraris, proveïdors, fabricants i altres) serviran de punt de trobada i de debat.

A més, us anunciarem l’esdeveniment que s’està preparant per a aquest any a Saragossa (Fòrum PANASEF) i per això, us convidem a tots a participar-hi.

Els primers esmorzars de treball han tingut lloc a Còrdova, Sevilla i València on nombrosos funeraris i empreses del sector van tenir l’oportunitat de conèixer PANASEF i la tasca que s’està desenvolupant en defensa del sector funerari.

Trobada a València

Esmorzar de treball a Sevilla

Còrdova